У додатку Raiffeisen Business Online тепер доступні усі весняні оновлення | Raiffeisen Bank Aval У додатку Raiffeisen Business Online тепер доступні усі весняні оновлення #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У додатку Raiffeisen Business Online тепер доступні усі весняні оновлення #11 | Raiffeisen Bank Aval У додатку Raiffeisen Business Online тепер доступні усі весняні оновлення #12 | Raiffeisen Bank Aval У додатку Raiffeisen Business Online тепер доступні усі весняні оновлення #13 | Raiffeisen Bank Aval У додатку Raiffeisen Business Online тепер доступні усі весняні оновлення #14 | Raiffeisen Bank Aval У додатку Raiffeisen Business Online тепер доступні усі весняні оновлення #15 | Raiffeisen Bank Aval У додатку Raiffeisen Business Online тепер доступні усі весняні оновлення #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
21 Березня 2023

У додатку Raiffeisen Business Online тепер доступні усі весняні оновлення

Мобільний додаток Raiffeisen Business Online нещодавно оновився і тепер порадує користувачів більшим функціоналом.

Якщо ви ще не користуєтеся Raiffeisen Business Online, тоді запрошуємо зареєструватися у системі та оцінити всі переваги дистанційного банкінгу: https://raiffeisen.ua/promo/raiffeisen-business-online

Оновіть додаток на своєму девайсі і вам стануть доступні:

  • Платежі у національній валюті. При створенні платіжної інструкції доопрацьовано правила перевірки коректного і повного заповнення Назви отримувача або ПІБ отримувача: підказки в інтерфейсі допоможуть заповнити реквізити отримувача, щоб банк опрацював документ без затримок.
  • Початковий екран Входу Реєстрації в додаткуРозміщено нову кнопку «Стати ФОП-клієнтом» - аналогічно web-версії системи.
  • вказаний функціонал призначений виключно для фізичних осіб - підприємців, які ще не є клієнтами банку, дозволяє зареєструватись і відкрити бізнес-рахунки в онлайн режимі, з використанням додатку ДІЯ і ключа Кваліфікованого ЕП.
  • Персональні дані та безпека, у додатку - меню «БІЛЬШЕ». Додано нову кнопку з посиланням на сайт банку: https://raiffeisen.ua/data-protection, з інформацією про Політику інформаційної безпеки банку і рекомендаціями щодо безпечного користування системами дистанційного обслуговування тощо.
  • Зміни для платежів у національній валюті, відповідно до впровадження стандарту ISO 20022, і переходу усієї банківської системи України на СЕП НБУ 4.0 з 01.04.2023р.

(Увага! Весь описаний нижче функціонал буде доступний з 1 квітня 2023 року)

зміна

особливості

шаблон

Зміни інтерфейсу:

Екранна форма створення платежу у гривні:
  • у блоці реквізитів отримувача будуть замінені три вкладки «ЄДРПОУ/ІПН», «БЕЗ ІПН», «НЕРЕЗИДЕНТ» - на дві вкладки  «ЄДРПОУ/ІПН», «БЕЗ ІПН».
  • якщо у отримувача – юридичної особи відсутній код ЄДРПОУ або він складається з дев’яти цифр, у разі ініціюванні платежів на таких отримувачів, поля «Адреса отримувача» і «Країна резидентності отримувача» стають обов’язковим до заповнення.

Зміни

друкованих ФОРМ

«Платіжна інструкція (безготівковий переказ в національній валюті)».

Нова форма платіжної інструкції

«Платіжна інструкція (запит щодо уточнення реквізитів безготівкового переказу в національній валюті)».
«Платіжна інструкція (вимога-запит на безготівковий переказ в національній валюті)».
Увага! В системі не будуть додані нові опціонні ролі учасників платежу: ініціатор, фактичний платник та фактичний отримувач. У разі необхідності виконати безготівковий платіж із зазначенням додаткових учасників платежу, можна додати даних учасників як додаткову інформацію у поле «Призначення платежу» або провести такий платіж через відділення, надавши платіжну інструкцію на паперовому носії за новою, повною формою: 
  • платіж буде виконано згідно тарифів банку щодо платежів на паперових носіях.

Повна форма платіжної інструкції

Додаткову інформацію розміщено на сайті банку та на сайті НБУ

Для встановлення додатка з уже доступним функціоналом:

24/7 доступні й інші наші дистанційні сервіси Райффайзен Банку:

Які нові функції було додано нещодавно у web-версію Raiffeisen Business Online - інформація на сайті Райфу.

Працюємо заради вас щодня!