За підтримки Райфу відбулася зустріч Асоціації корпоративних казначеїв та НБУ | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райфу відбулася зустріч Асоціації корпоративних казначеїв та НБУ #2 | Raiffeisen Bank Aval
New MyRaif convenient application
Download Download
Sign in Transfers and Payments
За підтримки Райфу відбулася зустріч Асоціації корпоративних казначеїв та НБУ #11 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райфу відбулася зустріч Асоціації корпоративних казначеїв та НБУ #12 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райфу відбулася зустріч Асоціації корпоративних казначеїв та НБУ #13 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райфу відбулася зустріч Асоціації корпоративних казначеїв та НБУ #14 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райфу відбулася зустріч Асоціації корпоративних казначеїв та НБУ #15 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райфу відбулася зустріч Асоціації корпоративних казначеїв та НБУ #16 | Raiffeisen Bank Aval
Eng
21 September 2021

За підтримки Райфу відбулася зустріч Асоціації корпоративних казначеїв та НБУ

Райф підтримує розвиток професійного середовища та створює тренди на ринку.

16 вересня Райффайзен Банк допоміг провести зустріч членів Асоціації корпоративних казначеїв – найбільших гравців на міжбанківському валютному ринку України та НБУ. Разом усі учасники мали змогу обговорити останні зміни у законодавстві, подискутувати на гарячі теми та дізнатися про плани НБУ щодо подальшого розвитку валютного ринку та його лібералізації, нові інструменти для банків.

Емал Бахтарі, керівник з питань продажів форексних продуктів Райфу, презентував нову форекс-команду банку та оновлені продукти для клієнтів.

«Ми створюємо абсолютно новий форексний бізнес в банку – нові люди, продукти, процеси. Сьогодні ми пропонуємо нашим клієнтам швидку, зручну та вигідну модель співпраці в сфері валютних операцій із акцентом на якості наданого сервісу. Відгуки наших клієнтів є цьому кращим підтвердженням», — зазначив Емал Бахтарі.

Разом із колегами він поділилися також планами щодо запуску нових продуктів (валютні та процентні СВОПи) та програмних розробок – використання нових електронних каналів зв’язку, торгових платформ, чат-ботів тощо.

#RaifNews