Відділення №9 Райфу в Ужгороді почало обслуговувати клієнтів по-новому | Raiffeisen Bank Aval Відділення №9 Райфу в Ужгороді почало обслуговувати клієнтів по-новому #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Відділення №9 Райфу в Ужгороді почало обслуговувати клієнтів по-новому #11 | Raiffeisen Bank Aval Відділення №9 Райфу в Ужгороді почало обслуговувати клієнтів по-новому #12 | Raiffeisen Bank Aval Відділення №9 Райфу в Ужгороді почало обслуговувати клієнтів по-новому #13 | Raiffeisen Bank Aval Відділення №9 Райфу в Ужгороді почало обслуговувати клієнтів по-новому #14 | Raiffeisen Bank Aval Відділення №9 Райфу в Ужгороді почало обслуговувати клієнтів по-новому #15 | Raiffeisen Bank Aval Відділення №9 Райфу в Ужгороді почало обслуговувати клієнтів по-новому #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
13 Грудня 2022

Відділення №9 Райфу в Ужгороді почало обслуговувати клієнтів по-новому

Райффайзен Банк відкрив відділення №9 в Ужгороді за новою адресою: вул. Капушанська, 1. Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 9:00 до 18:00 (каса – до 17:30), технічна перерва з 16:45 до 17:00.

У цьому приміщені у перші місяці війни було організовано волонтерський центр. Близько 500 українців, які переміщалися у безпечні місця, знайшли тут тимчасовий прихисток та підтримку. Коли потреба в такій допомозі зменшилася, за кілька місяців банк облаштував, як і планувалося, нову домівку для відділення №9.

Відділення почало працювати не лише у новому приміщенні, а й у новому форматі банківського обслуговування. Воно має зону самообслуговування з двома банкоматами, зону для швидких операцій - наприклад, отримання нової картки. Окремо виділено місця для комфортного консультування та оформлення потрібної банківської послуги.

Будете мати нагоду – завітайте у це відділення Райфу. Наші професійні та досвідчені колеги радо допоможуть у ваших фінансових питаннях.

Райффайзен Банк продовжує стабільно працювати. Близько 315 його відділень відкриті та обслуговують клієнтів, дистанційні канали доступні у режимі 24/7. Інформацію про роботу мережі та надання послуг можна знайти на сайті Райфу у розділі «Актуальна інформація».

#Разом_з_Україною