Покровське відділення Райфу на Дніпропетровщині відновило роботу | Raiffeisen Bank Aval Покровське відділення Райфу на Дніпропетровщині відновило роботу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Покровське відділення Райфу на Дніпропетровщині відновило роботу #11 | Raiffeisen Bank Aval Покровське відділення Райфу на Дніпропетровщині відновило роботу #12 | Raiffeisen Bank Aval Покровське відділення Райфу на Дніпропетровщині відновило роботу #13 | Raiffeisen Bank Aval Покровське відділення Райфу на Дніпропетровщині відновило роботу #14 | Raiffeisen Bank Aval Покровське відділення Райфу на Дніпропетровщині відновило роботу #15 | Raiffeisen Bank Aval Покровське відділення Райфу на Дніпропетровщині відновило роботу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Грудня 2022

Покровське відділення Райфу на Дніпропетровщині відновило роботу

Райффайзен Банк із 12 грудня знову почав обслуговувати клієнтів у Покровському відділенні за адресою: Дніпропетровська область, смт. Покровське, вул. Центральна, 22-Б.

Відділення працює у понеділок-п’ятницю з 8:30 до 17:30 (каса – до 17:00) із перервою з 12:00-13:00.

Покровське відділення Райфу тимчасово не працювало з травня 2022 року. Та весь цей час його працівники були на зв'язку з клієнтами, надавали допомогу та консультації. Клієнти вже не один рік працюють з досвідченними менеджерами і дякували колективу за тривалу співпрацю та якісне обслуговування.

І якщо ці місяці війни жителі селища користувалися послугами банку через онлайн канали, то тепер за потреби вони можуть також зробити у відділенні платежі в касі, зняти готівку, отримати платіжну картку чи необхідну банківську консультацію. Так само  підприємці та компанії можуть внести готівку на рахунки, скористатися можливістю встановлення терміналу та іншими послугами банку.

Райффайзен Банк продовжує стабільно працювати. Близько 315 його відділень відкриті та обслуговують клієнтів, дистанційні канали доступні у режимі 24/7. Інформацію про роботу мережі та надання послуг можна знайти на сайті Райфу у розділі «Актуальна інформація».