Дивись українське разом з Райфом – «Дякую!» Максима Люкова, 20 липня | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Дякую!» Максима Люкова, 20 липня #2 | Raiffeisen Bank Aval
New MyRaif convenient application
Download Download
Sign in Transfers and Payments
Дивись українське разом з Райфом – «Дякую!» Максима Люкова, 20 липня #11 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Дякую!» Максима Люкова, 20 липня #12 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Дякую!» Максима Люкова, 20 липня #13 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Дякую!» Максима Люкова, 20 липня #14 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Дякую!» Максима Люкова, 20 липня #15 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Дякую!» Максима Люкова, 20 липня #16 | Raiffeisen Bank Aval
Eng
19 July 2022

Дивись українське разом з Райфом – «Дякую!» Максима Люкова, 20 липня

У середу, 20 липня, о 19:30 продовжуємо дивитися українське кіно разом із Райфом.

Приєднуйтеся у Facebook чи YouTube до перегляду короткометражки «Дякую!» режисера Максима Люкова.

Стрічка розповідає про те, як важливо допомагати один одному. А ще у фільмі ви побачите історію волонтерського автомобіля з милим позивним «БЕГІ МОТИК», який доставляв медикаменти і евакуював людей у зоні бойових дій.

За словами режисера Максима Люкова: «Кіно – це магічне поєднання візуального зображення, звуку та найголовнішого, що повинно бути, – сюжету, в якому є головні та другорядні герої, котрі проживають життя у вирі подій разом з глядачем за час показу фільму.

В кожній незалежній країні повинно бути своє кіно! Це як герб, як прапор, як гімн! Українські режисери з початку виникнення кіно передавали через кіноекран історії людей, проблеми, боротьбу за справедливість, національні традиції та інше. Таким чином українське кіно – це як велика історична енциклопедія нашого народу, де можна зануритись в історію різних часів від минулого до сучасного та навіть зазирнути у майбутнє».

Підписуйтеся на цей кіномарафон, щоб не проґавити трансляції українських короткометражних фільмів https://www.facebook.com/events/564285988654245/564286018654242

Трансляція короткометражки на YouTube – https://youtu.be/IhJmvG9hopg 

Нагадуємо, що ви можете підтримати українське кіно не тільки переглядами, а й донатами. Ваші внески допоможуть створенню документального фільму про українських кінематографістів на війні.

Щоб здійснити переказ, необхідно:

  • У вашому особистому кабінеті перейти у розділ «Платежі/ Допомога українцям», обрати «Асоціація «Дивись українське».
  • У програмі лояльності Smartravel зайти в особистий кабінет, обрати розділ «Добро», а далі – «Асоціація «Дивись українське».

#Разом_з_Україною