Дивись українське разом з Райфом – «Двері» Наталії Давиденко, 6 липня | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Двері» Наталії Давиденко, 6 липня #2 | Raiffeisen Bank Aval
New MyRaif convenient application
Download Download
Sign in Transfers and Payments
Дивись українське разом з Райфом – «Двері» Наталії Давиденко, 6 липня #11 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Двері» Наталії Давиденко, 6 липня #12 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Двері» Наталії Давиденко, 6 липня #13 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Двері» Наталії Давиденко, 6 липня #14 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Двері» Наталії Давиденко, 6 липня #15 | Raiffeisen Bank Aval Дивись українське разом з Райфом – «Двері» Наталії Давиденко, 6 липня #16 | Raiffeisen Bank Aval
Eng
06 July 2022

Дивись українське разом з Райфом – «Двері» Наталії Давиденко, 6 липня

У середу, 6 липня, о 19:30 продовжуємо дивитися українське кіно разом із Райфом.

Приєднуйтеся у Facebook та YouTube до перегляду короткометражки «Двері» режисерки Наталії Давиденко. Стрічка про складний вибір, який доводиться робити людині. Але чи варто діяти так, як тобі кажуть? Шукаймо відповіді на це запитання під час трансляції фільму.

«Для мене кіно відображає істину того, що відбувається навколо. Це як дзеркало, яке показує на екрані те, що стається зі світом в даний момент. Але це відображення не буквальне, а більш стисле, квінтесеційне. Це як стискання часу, прискорення подій.

Незалежне кіно незалежної країни. Найціннішим в сьогоднішньому українському кіно є його молодість. Воно рішуче відреклося від радянських стандартів і почало своє, власне життя. Воно інакше: повне оптимізму і нових, вільних від стереотипів, поглядів. Я певна, що саме в кіно наші майбутні покоління зможуть зазирнути в історію нашої країни і максимально її відчути», — зазначає Наталія Давиденко.

Підписуйтеся на спільний кіномарафон Райффайзен Банку та Асоціації «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!» - https://www.facebook.com/events/564285988654245/564286008654243

Нагадуємо, що ви можете підтримати українське кіно не тільки переглядами, а й донатами. Ваші внески допоможуть створенню документального фільму про українських кінематографістів на війні.

Щоб здійснити переказ, необхідно:

  • У вашому особистому кабінеті перейти у розділ «Платежі/ Допомога українцям», обрати «Асоціація «Дивись українське».
  • У програмі лояльності Smartravel зайти в особистий кабінет, обрати розділ «Добро», а далі – «Асоціація «Дивись українське».

#Разом_з_Україною