Fairo в Україні: запущено додаток для підвищення ефективності та доходів фізосіб-підприємців/ фрілансерів | Raiffeisen Bank Aval Fairo в Україні: запущено додаток для підвищення ефективності та доходів фізосіб-підприємців/ фрілансерів #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Fairo в Україні: запущено додаток для підвищення ефективності та доходів фізосіб-підприємців/ фрілансерів #11 | Raiffeisen Bank Aval Fairo в Україні: запущено додаток для підвищення ефективності та доходів фізосіб-підприємців/ фрілансерів #12 | Raiffeisen Bank Aval Fairo в Україні: запущено додаток для підвищення ефективності та доходів фізосіб-підприємців/ фрілансерів #13 | Raiffeisen Bank Aval Fairo в Україні: запущено додаток для підвищення ефективності та доходів фізосіб-підприємців/ фрілансерів #14 | Raiffeisen Bank Aval Fairo в Україні: запущено додаток для підвищення ефективності та доходів фізосіб-підприємців/ фрілансерів #15 | Raiffeisen Bank Aval Fairo в Україні: запущено додаток для підвищення ефективності та доходів фізосіб-підприємців/ фрілансерів #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
26 Серпня 2020

Fairo в Україні: запущено додаток для підвищення ефективності та доходів фізосіб-підприємців/ фрілансерів

В Україні відбувся офіційний запуск Fairo, багатофункціонального мобільного додатку для фрілансерів та власників малого і середнього бізнесу, що дозволить їм контролювати власний бізнес «на ходу». Поточна версія надає користувачам можливість виставлення рахунків і ведення обліку. Інші необхідні послуги, зокрема, податкова звітність, будуть доступні у вересні. Ці функції будуть об’єднані з найпопулярнішими банківськими послугами до кінця року.

Додаток можна завантажити у App Store та Google Play.

На відміну від штатних працівників, фрілансери вважають, що успіх залежить лише від них самих і що їхній статус забезпечує більше можливостей для росту. За даними Payoneer, 2020, Звіт про доходи фрілансерів, вони навіть більш задоволені власним стилем життя і відчувають себе здоровішими. З іншого боку, вони стурбовані нестабільністю доходів, можливістю зробити достатні заощадження, їх непокоїть питання того, де і як сплачувати податки, а також необхідність постійно переходити з одних програмних продуктів і додатків для бізнесу на інші.

Fairo – це інноваційний сервіс, створений за підтримки Райффайзен Банк Інтернаціональ, мажоритарного власника Райффайзен Банку Аваль, і розроблений Creative Dock Austria, міжнародною компанією зі створення стартапів. Проект буде запущено у Центральній та Східній Європі, при цьому першим обраним ринком є Україна, і це буде принципово новий сервіс для регіону. Для реєстрації у Fairo користувачам не обов’язково бути клієнтами Райффайзен Банку Аваль.

«Наша місія полягає у тому, щоб допомогти фрілансерам підвищити рівень доходів, ефективність роботи та якість життя, надавши їм повнофункціональне рішення для управління власним бізнесом та коштами «на ходу». Завдяки повністю цифровому процесу знайомства нових користувачів із системою та функціоналу, розробленому спеціально для потреб сучасних фрілансерсів, ми прагнемо усунути адміністративні складнощі, позбавити необхідності витрачати час і нерви на роботу, пов’язану з документацією та податками», — пояснив Ігор Преровський, виконавчий директор компанії Creative Dock Austria.

«Ми завжди прагнемо забезпечити відмінний клієнтський досвід і докладаємо всіх зусиль для створення продуктів, які надають додаткові переваги та спрощують бізнес і життя. Ми усвідомлюємо виклики, які стоять перед фрілансерами, і саме тому вирішили вивести на ринок цей інноваційний додаток», — пояснив Андрій Степаненко, член Правління Райффайзен Банк Інтернаціональ, відповідальний за роздрібний бізнес.

Fairo надає українським фрілансерам необхідні бізнес-функції. Простий, повністю цифровий процес знайомства нових користувачів із системою, створення професійних рахунків «кількома кліками», відстеження платежів, автоматичні повідомлення про статус рахунків, відправка звітів і внесення банківських реквізитів у книгу обліку доступні «на ходу», у одному інтуїтивно зрозумілому додатку.

Українські фахівці також брали участь у створенні Fairo. Так, зокрема, український керівник з трансформації і керівник підрозділу ІТ-поставок, а також багато інших українських фахівців та фрілансерів взяли участь у створенні додатку Fairo – від проектування до тестування.

Інформація про додаток Fairo

Fairo, створений компанією Creative Dock Austria, є новим багатофункціональним додатком для фрілансерів та власників малого і середнього бізнесу, призначеним для контролю бізнес-операцій «на ходу». Докладніша інформація доступна на сайті https://www.fairo.com.ua

Інформація про Райффайзен Банк Інтернаціональ 

Fairo перебуває у повній власності Райффайзен Банк Інтернаціональ, провідного корпоративного та інвестиційного банку Австрії, Центральної та Східної Європи (ЦСЄ). Ми є найбільш рекомендованою групою з надання фінансових послуг із штатною чисельністю близько 46 000 працівників, які обслуговують 16,7 млн клієнтів у 2 000 відділеннях, переважна більшість яких знаходиться у ЦСЄ. Ми зосереджені на місії – трансформувати постійні інновації у відмінний клієнтський досвід, оскільки прагнемо створити можливості для того, щоб наші клієнти досягли більшого у бізнесі й у житті. Докладніша інформація доступна на сайті https://www.rbinternational.com