Жителі Макарова на Київщині знову можуть користуватися послугами Райфу у відділенні | Raiffeisen Bank Aval Жителі Макарова на Київщині знову можуть користуватися послугами Райфу у відділенні #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Жителі Макарова на Київщині знову можуть користуватися послугами Райфу у відділенні #11 | Raiffeisen Bank Aval Жителі Макарова на Київщині знову можуть користуватися послугами Райфу у відділенні #12 | Raiffeisen Bank Aval Жителі Макарова на Київщині знову можуть користуватися послугами Райфу у відділенні #13 | Raiffeisen Bank Aval Жителі Макарова на Київщині знову можуть користуватися послугами Райфу у відділенні #14 | Raiffeisen Bank Aval Жителі Макарова на Київщині знову можуть користуватися послугами Райфу у відділенні #15 | Raiffeisen Bank Aval Жителі Макарова на Київщині знову можуть користуватися послугами Райфу у відділенні #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
03 Травня 2022

Жителі Макарова на Київщині знову можуть користуватися послугами Райфу у відділенні

У смт. Макарові на Київщині знову стали доступні банківські послуги офлайн.

Сьогодні Райффайзен Банк першим серед банків відновив роботу відділення у цьому селищі, аби всі, хто має потребу не лише в онлайн послугах, могли вирішити свої фінансові питання. Як і інші працюючі відділення мережі банку, воно обслуговує клієнтів з 9:00 до 16:00.

Обслуговування у цьому відділенні відновлено з поверненням Макарова до життя без бойових дій. Колектив Райфу, як і завжди, готовий надавати свою надійну банківську підтримку жителям селища за адресою: вул.Хмельницького, 9. У відділенні можна зробити платежі в касі, зняти готівку, отримати платіжну картку чи необхідну банківську консультацію. Підприємці та компанії можуть внести готівку на рахунки, скористатися можливістю встановлення терміналу та іншими послугами банку.

Райффайзен Банк Україна продовжує стабільно працювати. Більшість його відділень по країні відкриті та обслуговують клієнтів, дистанційні канали доступні у режимі 24/7. Актуальну інформацію про роботу мережі та надання послуг можна знайти на сайті Райфу у розділі «Актуальна інформація».

#Разом_з_Україною