За допомоги Райфу Києву закупили техніку для дезінфекції громадських місць | Raiffeisen Bank Aval За допомоги Райфу Києву закупили техніку для дезінфекції громадських місць #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
За допомоги Райфу Києву закупили техніку для дезінфекції громадських місць #11 | Raiffeisen Bank Aval За допомоги Райфу Києву закупили техніку для дезінфекції громадських місць #12 | Raiffeisen Bank Aval За допомоги Райфу Києву закупили техніку для дезінфекції громадських місць #13 | Raiffeisen Bank Aval За допомоги Райфу Києву закупили техніку для дезінфекції громадських місць #14 | Raiffeisen Bank Aval За допомоги Райфу Києву закупили техніку для дезінфекції громадських місць #15 | Raiffeisen Bank Aval За допомоги Райфу Києву закупили техніку для дезінфекції громадських місць #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
24 Травня 2021

За допомоги Райфу Києву закупили техніку для дезінфекції громадських місць

Райффайзен Банк Аваль у співпраці з БО «Ліга банків України» надав благодійну допомогу на закупівлю Києву високоякісної техніки для дезінфекції місць громадського користування – апарату високого тиску Kärcher.

Сума благодійної допомоги Райфу склала понад 1,4 млн грн.

«Наші спільні зусилля мають попереджати поширення COVID-19. Саме тому Райффайзен Банк Аваль вирішив надати фінансову допомогу на придбання цього обладнання, – зазначила Наталія Марченко, директорка департаменту виконавчого управління та комунікацій Райфу. – Сподіваємося, що такі ініціативи допоможуть усім якнайшвидше повернутися до звичного життя».

Техніку було передано рятувальникам КАРС «Київська служба порятунку». Її демонстраційне випробування відбулося минулої п’ятниці – рятувальники провели санітарну обробку підземного переходу біля столичної станції метро «Дорогожичі».

«Від самого початку карантину КАРС активно займається санітарною обробкою місць громадського користування. Незважаючи на те, що рівень захворюваності киян на COVID-19 в останні дні зменшився, ми продовжимо проводити санобробки вже новим обладнанням, саме завдяки БО «Ліга банків України». Ця модель дозволяє проводити безліч різних процедур, але найпріоритетнішою функцією Kärcher для нас є можливість швидко та дуже якісно провести дезінфекцію», – зазначив директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук.

Апарат високого тиску з підігрівом води HDS змонтований на автомобільному причепі, тож максимально зручний при виконанні робіт на комунальних і промислових підприємствах. Режим eco-efficiency зменшує експлуатаційні витрати і сприяє охороні навколишнього середовища. Прилад незалежний від електромережі та водопроводу.

#RaifNews