«Роль CIO уже не та, що була раніше. Сьогодні це більше про бізнес та культуру, ніж про технології», - Енкелейд Зотай, CIO Райффайзен Банку | Raiffeisen Bank Aval «Роль CIO уже не та, що була раніше. Сьогодні це більше про бізнес та культуру, ніж про технології», - Енкелейд Зотай, CIO Райффайзен Банку #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
«Роль CIO уже не та, що була раніше. Сьогодні це більше про бізнес та культуру, ніж про технології», - Енкелейд Зотай, CIO Райффайзен Банку #11 | Raiffeisen Bank Aval «Роль CIO уже не та, що була раніше. Сьогодні це більше про бізнес та культуру, ніж про технології», - Енкелейд Зотай, CIO Райффайзен Банку #12 | Raiffeisen Bank Aval «Роль CIO уже не та, що була раніше. Сьогодні це більше про бізнес та культуру, ніж про технології», - Енкелейд Зотай, CIO Райффайзен Банку #13 | Raiffeisen Bank Aval «Роль CIO уже не та, що була раніше. Сьогодні це більше про бізнес та культуру, ніж про технології», - Енкелейд Зотай, CIO Райффайзен Банку #14 | Raiffeisen Bank Aval «Роль CIO уже не та, що була раніше. Сьогодні це більше про бізнес та культуру, ніж про технології», - Енкелейд Зотай, CIO Райффайзен Банку #15 | Raiffeisen Bank Aval «Роль CIO уже не та, що була раніше. Сьогодні це більше про бізнес та культуру, ніж про технології», - Енкелейд Зотай, CIO Райффайзен Банку #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
18 Червня 2024

«Роль CIO уже не та, що була раніше. Сьогодні це більше про бізнес та культуру, ніж про технології», - Енкелейд Зотай, CIO Райффайзен Банку

Пріоритети ІТ команди Райфу залишаються загалом незмінними, але акценти змістилися. Кібербезпека стала ще критичнішою, а цифрова трансформація набула нових аспектів, таких як забезпечення безперебійного дистанційного обслуговування клієнтів, підтримка ефективності команди, збереження продуктивності та координації процесів, а також розробка нових стратегій для підтримки безперервності бізнесу.

У Києві відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу ІТ-директорів «BEST CIO 2023», де CIO Райффайзен Банку Енкелейд Зотай отримав заслужену нагороду.

Конкурс «Best CIO» має на меті визначити найкращих CIO українських компаній та організацій, виявити найпрофесійніших управлінців та лідерів у різних галузях. Під час конкурсу оцінювалися керівники ІТ-департаментів, які формують політику використання та впровадження інформаційних технологій, а також контролюють бізнес-процеси своїх компаній.

Енкелейд та ІТ команда Райфу продемонстрували значні успіхи у розвитку технологій, забезпечуючи інноваційні рішення та високий рівень цифрової трансформації у банку.

Ми пишаємося досягненнями колег та впевнені, що разом продовжимо впроваджувати найсучасніші технології для надання послуг нашим клієнтам.