Райффайзен Банк Аваль взяв участь у форумі ЄБРР за напрямком торгового фінансування | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль взяв участь у форумі ЄБРР за напрямком торгового фінансування #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль взяв участь у форумі ЄБРР за напрямком торгового фінансування #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль взяв участь у форумі ЄБРР за напрямком торгового фінансування #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль взяв участь у форумі ЄБРР за напрямком торгового фінансування #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль взяв участь у форумі ЄБРР за напрямком торгового фінансування #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль взяв участь у форумі ЄБРР за напрямком торгового фінансування #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль взяв участь у форумі ЄБРР за напрямком торгового фінансування #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Жовтня 2019

Райффайзен Банк Аваль взяв участь у форумі ЄБРР за напрямком торгового фінансування

Київ. 29 жовтня. - Райффайзен Банк Аваль взяв участь у форумі ЄБРР за напрямком торгового фінансування, що відбувся 23-24 жовтня 2019 року в Афінах. Метою форуму було обговорення ключових викликів та нових можливостей у сфері торгового фінансування в країнах, у яких ЄБРР здійснює свою діяльність, та в інших країнах світу. Форум відвідали понад 250 учасників із мережі банків-емітентів, підтверджуючих банків та фінансових партнерів ЄБРР у рамках програми TFP.

Нещодавно Райффайзен Банк Аваль отримав від ЄБРР нагороду Green Trade як найактивніший банк-емітент у сфері зеленої торгівлі у 2018 році. Цією нагородою банк було відзначено з огляду на найбільшу кількість здійснених ним операцій за програмою Green TFP, впроваджену в 2018 році.

Катерина Шульга, керівник управління торгового фінансування департаменту обслуговування мультинаціональних компаній та торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль, взяла участь у панельній дискусії цьогорічного форуму ЄБРР на тему «Зелене торгове фінансування».

«Україна використовує втричі більше енергії на одиницю ВВП, ніж середньостатистична європейська країна. Рух у напрямку енергоефективності за підтримки Райффайзен Банку Аваль  через інструменти торгового фінансування є нагальною потребою та надає клієнтам банку можливість стати більш конкурентними на українському ринку, а також допомагає знайти вихід на міжнародний ринок», – зазначила Катерина Шульга.

Отримати консультацію про інструменти торгового фінансування можна в управлінні торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль: [email protected] або за телефонами (044) 495-41-23, (044) 495-42-11.