Райффайзен Банк Аваль провів тренінг із фінансової грамотності для підлітків | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів тренінг із фінансової грамотності для підлітків #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль провів тренінг із фінансової грамотності для підлітків #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів тренінг із фінансової грамотності для підлітків #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів тренінг із фінансової грамотності для підлітків #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів тренінг із фінансової грамотності для підлітків #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів тренінг із фінансової грамотності для підлітків #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів тренінг із фінансової грамотності для підлітків #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
06 Жовтня 2017

Райффайзен Банк Аваль провів тренінг із фінансової грамотності для підлітків

Київ. 6 жовтня. — Райффайзен Банк Аваль продовжує проводити безкоштовні тренінги в рамках проекту навчання фінансової грамотності «Кошти з розумом для юних дорослих».

Черговий тренінг відбувся на минулому тижні у приміщенні Фінансової академії Райффайзен Банку Аваль. Цього разу захід проходив у незвичному форматі: в ролі тренера дебютував тринадцятирічний Максим Чемериський, учасник програми Kids Leadership Camp. Він розповів про історію грошей та їх види, інфляцію, потреби та бажання, а також яку роль відіграють гроші у нашому житті. Максим провів гру, спрямовану на оволодіння навичками правильного вибору власних фінансових пріоритетів.

Учасниками тренінгу стали 20 дівчат і юнаків. Упродовж п’яти годин занять вони отримали знання про те, як правильно планувати власні витрати; формувати особистий бюджет; правильно визначати фінансову ціль та які інструменти допоможуть у цьому; про переваги та складнощі власної справи; особливості роботи за наймом тощо.

«Метою наших тренінгів із фінансової грамотності – окрім підвищення обізнаності підлітків у сфері фінансів – є також отримання підлітками навичок грамотного поводження із особистими коштами», — говорить Вадим Думанчук, керівник проекту. — «Ми не читаємо нудні лекції, а приділяємо увагу практичним завданням та їх обговоренню, такий собі нетворкінг. Цей підхід зумовлений тим, що більшість підлітків уже орієнтується у фінансовій термінології, але поки не знає, як правильно використовувати фінансові інструменти».

У якості тренера до заходу долучився також представник компанії Visa Максим Коршенюк, який навчив як правильно здійснювати платежі, які інструменти є для цього, а також провів майстер-клас на тему ведення власного бізнесу.

Наступний тренінг із фінансової грамотності для підлітків відбудеться у Житомирі. Слідкуйте за новинами на сайті банкута на нашій сторінці у Facebook