Райффайзен Банк Аваль підписав угоду з ЄБРР про приєднання до програми фінансування енергоефективності IQ energy | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль підписав угоду з ЄБРР про приєднання до програми фінансування енергоефективності IQ energy #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль підписав угоду з ЄБРР про приєднання до програми фінансування енергоефективності IQ energy #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль підписав угоду з ЄБРР про приєднання до програми фінансування енергоефективності IQ energy #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль підписав угоду з ЄБРР про приєднання до програми фінансування енергоефективності IQ energy #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль підписав угоду з ЄБРР про приєднання до програми фінансування енергоефективності IQ energy #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль підписав угоду з ЄБРР про приєднання до програми фінансування енергоефективності IQ energy #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль підписав угоду з ЄБРР про приєднання до програми фінансування енергоефективності IQ energy #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
06 Лютого 2017

Райффайзен Банк Аваль підписав угоду з ЄБРР про приєднання до програми фінансування енергоефективності IQ energy

Київ. 6 лютого. — Райффайзен Банк Аваль підписав сьогодні угоду з Європейським банком реконструкції і розвитку про приєднання до програми фінансування енергоефективності IQ energy.

Дану програму впроваджено за підтримки Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та екології (E5P), найбільшим вкладником якого є Європейський Союз (ЄС), а також Шведського агентства міжнародного співробітництва з розвитку (Sida).

Участь Райффайзен Банку Аваль у цій програмі надасть можливість позичальникам — фізичним особам отримати компенсацію 15-20% від суми їхніх інвестицій на підвищення енергоефективності своїх осель.

Позичальники, які відповідають критеріям участі в програмі, зможуть отримати кредити на встановлення сучасних енергоефективних вікон, термоізоляцію стін і дахів, заміну котлів на енергоефективніші, встановлення сонячних систем опалення та багатьох інших заходів.

«Приєднання Райффайзен Банку Аваль до програми IQ energy допоможе нашим клієнтам покращити свої будинки та зменшити свої витрати на тепло, — зазначив Роберт Коссманн, заступник голови правління Райффайзен Банку Аваль. — Протягом наступних років ми плануємо видати понад 150 млн гривень кредитів в рамках цієї програми. Наші клієнти зможуть взяти участь у програмі просто скориставшись кредитною карткою Райффайзен Банку Аваль або оформивши кредит готівкою у найближчому нашому відділенні».

Про усі можливості та умови програми банк повідомить своїм клієнтам найближчим часом.

Детальніше з умовами програми можна ознайомитися на сайті IQ energy: www.iqenergy.org.ua

ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності у країні у 1993 р. банк узяв на себе зобов’язання щодо надання понад €12 млрд. в рамках 369 проектів.

Райффайзен Банк Аваль був зареєстрований 27 березня 1992 року, із жовтня 2005 року став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 30 вересня 2016 року Група Райффайзен володіє 68,28% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку — 30%.

Банк пропонує широкий спектр стандартних та інноваційних банківських послуг більш ніж 2,56 млн. клієнтів через розгалужену мережу регіональних відділень, яка станом на кінець вересня 2016 року налічувала 533 відділення у великих містах, обласних та районних центрах по всій Україні.