У системі Raiffeisen Express зупинено відправлення переказів від фізичних осіб на користь фізичних осіб | Raiffeisen Bank Aval У системі Raiffeisen Express зупинено відправлення переказів від фізичних осіб на користь фізичних осіб #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У системі Raiffeisen Express зупинено відправлення переказів від фізичних осіб на користь фізичних осіб #11 | Raiffeisen Bank Aval У системі Raiffeisen Express зупинено відправлення переказів від фізичних осіб на користь фізичних осіб #12 | Raiffeisen Bank Aval У системі Raiffeisen Express зупинено відправлення переказів від фізичних осіб на користь фізичних осіб #13 | Raiffeisen Bank Aval У системі Raiffeisen Express зупинено відправлення переказів від фізичних осіб на користь фізичних осіб #14 | Raiffeisen Bank Aval У системі Raiffeisen Express зупинено відправлення переказів від фізичних осіб на користь фізичних осіб #15 | Raiffeisen Bank Aval У системі Raiffeisen Express зупинено відправлення переказів від фізичних осіб на користь фізичних осіб #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
28 Квітня 2023

У системі Raiffeisen Express зупинено відправлення переказів від фізичних осіб на користь фізичних осіб

Згідно вимог Закону України «Про платіжні послуги» та Постанови Правління НБУ №208 «Про затвердження Положення про реєстрацію платіжних систем, учасників платіжних систем та технологічних операторів платіжних послуг» від 26.09.2022 року, діяльність внутрішньобанківської платіжної системи Raiffeisen Express буде припинено з 1 червня 2023 року.

У зв'язку з цим із 26 квітня 2023 року банком зупинено відправлення переказів Raiffeisen Express від фізичних осіб на користь фізичних осіб.

Інформування клієнтів-відправників, чиї перекази є невиплаченими, буде проведено в телефонному режимі при наявності їхніх номерів телефонів в системах банку.

Повернення невиплачених переказів Raiffeisen Express від фізичних осіб на користь фізичних осіб клієнтам-відправникам, які мають відкриті у банку поточні/карткові рахунки, буде виконано до 26 травня 2023 року.

Напрямок переказів від юридичних осіб на користь фізичних осіб буде і далі функціонувати у вигляді Схеми виконання платіжних операцій «Raiffeisen Express», що прийде на заміну системі Raiffeisen Express.

Фізичні особи можуть здійснювати термінові грошові перекази на користь фізичних осіб в межах України за допомогою системи Western Union. Більше деталей за посиланням.