Райффайзен Банк Аваль стає Райффайзен Банк | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль стає Райффайзен Банк #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль стає Райффайзен Банк #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль стає Райффайзен Банк #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль стає Райффайзен Банк #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль стає Райффайзен Банк #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль стає Райффайзен Банк #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль стає Райффайзен Банк #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
17 Червня 2021

Райффайзен Банк Аваль стає Райффайзен Банк

Із 17 червня 2021 року Акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль» офіційно змінює свою назву на Акціонерне товариство «Райффайзен Банк» з відповідними змінами у статуті банку та державному реєстрі.

Райффайзен Банк продовжує виконувати всі зобов’язання як правонаступник Райффайзен Банку Аваль перед клієнтами та контрагентами. У зв’язку з перейменуванням банку не потрібно звертатися до відділень, перевипускати картки чи переоформлювати раніше подані документи. Банк працює в звичайному режимі.

«Назва банку стає простішою, як і все для наших клієнтів – легкими мають бути наші продукти та сервіси, — прокоментував Олександр Писарук, голова правління Райффайзен Банку. — Ми продовжуємо трансформацію, це частина нашої стратегії. Рухаючись до простоти, ми підкреслюємо приналежність банку до потужної міжнародної фінансової групи. Тобто залишаючись надійними, ми стаємо простішими для людей».

«Група Райффайзен Банк Інтернаціональ є одним із перших та найбільших міжнародних інвесторів на фінансовому ринку України. Для мільйонів клієнтів бренд Райффайзен став синонімом якості та надійності. Змінюючи назву, ми посилюємо нашу присутність на українському ринку», — прокоментував Лукаш Янушевський, голова Наглядової ради Райффайзен Банку.

АТ «Райффайзен Банк» — найбільший український банк із іноземним капіталом, що працює на ринку з 1992 року.

Із жовтня 2005 р. банк є частиною іноземної банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (Австрія). Групі РБІ на кінець березня 2021 р. належало 68,26% акцій Райффайзен Банку, ще 30% — Європейському банку реконструкції та розвитку.

Райффайзен Банк надає широкий перелік фінансових послуг 2,6 млн клієнтам через загальнонаціональну мережу, до якої входять 393 відділення та близько 1800 банкоматів по всій Україні, а також мобільні додатки Raiffeisen Online та Raiffeisen Business Online.







Вас може зацікавити:

як відкрити пенсійний рахунок, карта для соціальних виплаткак получить карту студента, как открыть онлайн картукартки атб, як отримати є підтримкукартка віза фішка, платежная карта для ребенкаgold visa, карта банка с бесплатным обслуживаниемсчет для фоп, відкрити рахунок фоптариф комфорт, invoice цеплатіжні системи в інтернеті, цены на торговый эквайрингэквайринг терминалы, курсы валют