Райффайзен Банк Аваль – знову «Найактивніший банк-емітент» за програмою TFP | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – знову «Найактивніший банк-емітент» за програмою TFP #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль – знову «Найактивніший банк-емітент» за програмою TFP #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – знову «Найактивніший банк-емітент» за програмою TFP #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – знову «Найактивніший банк-емітент» за програмою TFP #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – знову «Найактивніший банк-емітент» за програмою TFP #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – знову «Найактивніший банк-емітент» за програмою TFP #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – знову «Найактивніший банк-емітент» за програмою TFP #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
14 Травня 2019

Райффайзен Банк Аваль – знову «Найактивніший банк-емітент» за програмою TFP

Київ. 14 травня. — Райффайзен Банк Аваль знову отримав від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) нагороду «Найактивніший банк-емітент в Україні» за результатами 2018 року, а також відзнаку «Найактивніший банк-емітент в 2018 році – Green Trade».

Ці відзнаки стали можливими завдяки випуску Райффайзен Банком Аваль найбільшої кількості операцій за запровадженою ЄБРР Програмою розвитку торгівлі (Trade Facilitation Programme, TFP) – у тому числі за програмою Green TFP, започаткованою в 2016 році.

Відзнаки були вручені Райффайзен Банку Аваль під час ювілейної 20-ої церемонії нагородження банків-партнерів у рамках річної зустрічі та бізнес-форуму ЄБРР, що відбулися на минулому тижні в Сараєво (Боснія та Герцеґовина).

«Нам справді є чим пишатися, — заначила Катерина Шульга, начальник управління торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль, яка відвідала церемонію та отримала нагороди банку. — Чверть усіх «зелених» транзакцій, випущених за програмою TFP, було зроблено Райффайзен Банком Аваль. Дві з чотирьох нагород, отриманих банками групи Райффайзен Банк Інтернаціональ, – знову ж таки наші. До того ж, Райффайзен Банк Аваль – єдиний банк, що отримав на церемонії дві нагороди. Ми вдячні нашому багаторічному партнеру ЄБРР за його підтримку та плідну співпрацю з 2001 року. Сподіваємося, це партнерство дозволить нашому банку й надалі стимулювати економічний розвиток та зростання України».

Основні складові успішної діяльності Райффайзен Банку Аваль у торговому фінансуванні — індивідуальний підхід до потреб клієнтів, орієнтація на встановлення довготривалих та взаємовигідних відносин, висока компетентність у галузі торгового фінансування, документарних, гарантійних та факторингових операцій, а також наявність висококваліфікованих спеціалістів, сертифікованих Міжнародною торговою палатою.

Отримати консультацію з питань торгового фінансування можна у експертів Райффайзен Банку Аваль по телефону: (044) 495 41 23 або e-mail: [email protected]