Райф відновив роботу відділення у Малині на Житомирщині | Raiffeisen Bank Aval Райф відновив роботу відділення у Малині на Житомирщині #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф відновив роботу відділення у Малині на Житомирщині #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф відновив роботу відділення у Малині на Житомирщині #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф відновив роботу відділення у Малині на Житомирщині #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф відновив роботу відділення у Малині на Житомирщині #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф відновив роботу відділення у Малині на Житомирщині #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф відновив роботу відділення у Малині на Житомирщині #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
26 Травня 2022

Райф відновив роботу відділення у Малині на Житомирщині

26 травня знову почало обслуговувати клієнтів Малинське відділення Райффайзен Банку у Житомирській області.

Відділення, як і раніше, працює за адресою: м.Малин, площа Соборна, 4. Райф чекає на клієнтів з 9:00 до 17:00 (з 30 травня - до 18:00), каса працює з перервою 13:00-13:45 до 16:30 (з 30 травня - до 17:30).

Малинське відділення Райффайзен Банку не працювало із 6 березня, тоді його було суттєво пошкоджено внаслідок російської агресії. Банк продовжував надавати послуги клієнтам через онлайн канали та у стислі строки відремонтував приміщення відділення для офлайн обслуговування.

Тож тепер за потреби зробити платежі в касі, зняти готівку, отримати платіжну картку чи необхідну банківську консультацію знову можна звертатися до відділення. Так само  підприємці та компанії можуть внести готівку на рахунки, скористатися можливістю встановлення терміналу та іншими послугами банку.

Райффайзен Банк продовжує стабільно працювати. Більш ніж 300 його відділень відкриті та обслуговують клієнтів, дистанційні канали доступні у режимі 24/7. Актуальну інформацію про роботу мережі та надання послуг можна знайти на сайті Райфу у розділі «Актуальна інформація».

#Разом_з_Україною