Працівники Райффайзен Банку Аваль долучилися до «Забігу у вишиванках» | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль долучилися до «Забігу у вишиванках» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Працівники Райффайзен Банку Аваль долучилися до «Забігу у вишиванках» #11 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль долучилися до «Забігу у вишиванках» #12 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль долучилися до «Забігу у вишиванках» #13 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль долучилися до «Забігу у вишиванках» #14 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль долучилися до «Забігу у вишиванках» #15 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль долучилися до «Забігу у вишиванках» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
28 Серпня 2019

Працівники Райффайзен Банку Аваль долучилися до «Забігу у вишиванках»

Київ. 28 серпня. – 24 серпня, на День Незалежності України, корпоративна команда Райффайзен Банку Аваль взяла участь у всеукраїнському «Забігу у вишиванках», організованому за підтримки Федерації любителів спорту та Торгово-промислової палати України.

Цьогоріч захід у Києві пройшов ушосте і зібрав близько 2000 дорослих та дітей. Дистанцію для патріотичного забігу кожен обирав сам: від 100 метрів до 10 кілометрів. Команда банку бере участь у своєрідному святкуванні Дня Незалежності України вже вдруге поспіль. Деякі з працівників долали обрані дистанції разом зі своїми сім’ями.

«Забіг у вишиванках» – це не тільки про спорт і патріотизм. Зібрані в рамках заходу кошти були передані на придбання ліків для онкохворих дітей.

Отже, спортсмени банку, крім яскравих позитивних емоцій від святкування, мали змогу допомогти тяжкохворим дітям, які потребують вартісного лікування.

Крім Києва, «Забіг у вишиванках» одночасно проводився в низці інших міст України – Рівному, Миколаєві, Одесі, Новій Каховці, Херсоні, Сумах, Чернігові, Кривому Розі, Хусті. Ідею також активно підтримали українці за кордоном, зокрема, в США – аналогічні забіги пройшли у Вашингтоні та Нью-Йорку.