Канікули для кредитних карток від Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Канікули для кредитних карток від Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Канікули для кредитних карток від Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Канікули для кредитних карток від Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Канікули для кредитних карток від Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Канікули для кредитних карток від Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Канікули для кредитних карток від Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Канікули для кредитних карток від Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
08 Квітня 2020

Канікули для кредитних карток від Райффайзен Банку Аваль

Під час карантину ми дбаємо про вас!

Ми уважно слідкуємо за розвитком ситуації, тому для зменшення фінансових зобов’язань наших клієнтів під час карантину, встановлюємо кредитні канікули для кредитних карток більшості клієнтів Райффайзен Банку Аваль — фізичних осіб.

А саме – із 7 квітня відміняємо щомісячний платіж (5% від суми заборгованості за кредитною карткою) у квітні та у травні 2020 року. При цьому ви можете самостійно здійснювати погашення заборгованості в довільному порядку. Будемо вдячні вам за це.

Також нагадуємо, що на два місяці* ми скасували плату за обслуговування рахунку для кредитних карток «100 днів», «Прозора», Fishback, Fishka, Platinum та Elite.

Щоб скористатися усіма цими пропозиціями нашого банку, не потрібно ходити у відділення – ці зміни відбудуться автоматично, про що ми надішлемо вам viber/sms-повідомлення.

Якщо ви не отримали viber/sms-повідомлення від банку та маєте труднощі з поверненням позики за кредитною картою, ви можете залишити індивідуальну заявку на кредитні канікули за цим посиланням.

Також пропонуємо переглянути найбільш часті запитання стосовно кредитних канікул:

1. Які саме умови за кредитними канікулами мені надані?
З 7 квітня ми відміняємо щомісячний платіж (5% від суми заборгованості за кредитною карткою) у квітні та у травні 2020 року.
При цьому Ви можете самостійно здійснювати погашення заборгованості у довільному порядку.

2. Чи потрібно мені підписувати додатковий договір за моєю карткою?
У разі, якщо вам надійшло Viber/SMS-повідомлення про встановлення кредитних канікул за Вашою кредитною карткою, зміни відбудуться автоматично, без підписання додаткових договорів. Вам не потрібно ходити до відділення.

3. Чи потрібно мені платити відсотки за кредитом?
Нарахування відсотків у разі встановлення кредитних канікул за Вашою кредитною карткою відбувається за стандартною схемою. Сплата відсотків відбувається шляхом збільшення заборгованості за кредитним лімітом. При цьому Вам не доведеться сплачувати щомісячний платіж (5% від суми заборгованості за кредитною карткою) у квітні і травні 2020 року.

4. Чи потрібно мені сплачувати страховку за кредитною карткою?
Сплата страхового платежу залишається без змін згідно тарифного плану за кредитною карткою.

5. Чи потрібно мені сплачувати комісію за користування кредитною карткою?
Щомісячна плата за обслуговування рахунку застосовуватися не буде 6 квітня та 6 травня 2020р.

6. Чи можна відмінити встановлені автоматично кредитні канікули?
Для Вас автоматично за ініціативою Банку встановлено кредитні канікули за Вашою кредитною карткою з 07.04.2020. При цьому Ви можете погашати заборгованість у квітні і травні 2020р.  у довільному порядку.

7. Чи вплинуть встановлені кредитні канікули на мою історію у кредитному бюро? 
Ні, негативного впливу на Вашу кредитну історію у Вашому випадку не буде.

8. Чи можу я достроково погашати заборгованість?
Ви можете погашати заборгованість за Вашою кредитною карткою у довільному порядку.

Залишайтеся вдома та бережіть себе!

* плата не застосовується 6 квітня та 6 травня 2020 р.