Група РЦБ оприлюднила Звіт про сталий розвиток за 2016 рік | Raiffeisen Bank Aval Група РЦБ оприлюднила Звіт про сталий розвиток за 2016 рік #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Група РЦБ оприлюднила Звіт про сталий розвиток за 2016 рік #11 | Raiffeisen Bank Aval Група РЦБ оприлюднила Звіт про сталий розвиток за 2016 рік #12 | Raiffeisen Bank Aval Група РЦБ оприлюднила Звіт про сталий розвиток за 2016 рік #13 | Raiffeisen Bank Aval Група РЦБ оприлюднила Звіт про сталий розвиток за 2016 рік #14 | Raiffeisen Bank Aval Група РЦБ оприлюднила Звіт про сталий розвиток за 2016 рік #15 | Raiffeisen Bank Aval Група РЦБ оприлюднила Звіт про сталий розвиток за 2016 рік #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Червня 2017

Група РЦБ оприлюднила Звіт про сталий розвиток за 2016 рік

29 червня. – Група Райффайзен Центральбанк Остеррайх АГ (РЦБ) оприлюднила свій Звіт про сталий розвиток (Sustainability Report) за 2016 рік.

Як зазначають у головному офісі Групи у Відні, річний Звіт про сталий розвиток є важливою складовою діалогу зі стейкхолдерами та їх широкого залучення до такого діалогу. Адже через цей звіт Група РЦБ інформує громадськість, своїх клієнтів, акціонерів, партнерів та персонал про економічні, екологічні та соціальні фактори впливу своєї бізнес-діяльності протягом року та презентує свої поточні та заплановані активності у сфері сталого розвитку.  

Даний звіт востаннє опубліковано саме як звіт Групи РЦБ, оскільки внаслідок злиття компаній РЦБ АГ та Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) у поточному році, Звіт про сталий розвиток за 2017 рік буде випущено вже для Групи РБІ.

Звіт підготовлено у відповідності з визнаним у всьому світі форматом всебічної та прозорої звітності – Глобальної ініціативи зі звітності (Global Reporting Initiative, GRI). Аудит звіту здійснила компанія KPMG Austria GmbH Wirtschaftsprüfungs- und Steuerberatungsgesellschaft.

Вперше кілька розділів даного звіту містять посилання на цілі сталого розвитку з точки зору ООН, які найбільше відповідають бізнес-діяльності та стратегії сталого розвитку Групи Райффайзен.

Прайм-статус у відповідному рейтингу, складеному компанією oekom research, та нагорода в рамках проекту розкриття інформації щодо викидів вуглецю (Carbon Disclosure Project) є чітким підтвердженням виконання Групою РЦБ зобов’язань у сфері сталого розвитку.

Зі змістом Звіту про сталий розвиток Групи РЦБ за 2016 рік можна ознайомитися за посиланнями:

www.rbinternational.com/ebooksustainabilityreport2016

www.rbinternational.com/sustainabilityreport2016