Другий транш коштів, зекономлених завдяки відмові проводити новорічні корпоративи, співробітники Райффайзен Банку Аваль спрямували на обладнання для «Охматдиту» | Raiffeisen Bank Aval Другий транш коштів, зекономлених завдяки відмові проводити новорічні корпоративи, співробітники Райффайзен Банку Аваль спрямували на обладнання для «Охматдиту» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Другий транш коштів, зекономлених завдяки відмові проводити новорічні корпоративи, співробітники Райффайзен Банку Аваль спрямували на обладнання для «Охматдиту» #11 | Raiffeisen Bank Aval Другий транш коштів, зекономлених завдяки відмові проводити новорічні корпоративи, співробітники Райффайзен Банку Аваль спрямували на обладнання для «Охматдиту» #12 | Raiffeisen Bank Aval Другий транш коштів, зекономлених завдяки відмові проводити новорічні корпоративи, співробітники Райффайзен Банку Аваль спрямували на обладнання для «Охматдиту» #13 | Raiffeisen Bank Aval Другий транш коштів, зекономлених завдяки відмові проводити новорічні корпоративи, співробітники Райффайзен Банку Аваль спрямували на обладнання для «Охматдиту» #14 | Raiffeisen Bank Aval Другий транш коштів, зекономлених завдяки відмові проводити новорічні корпоративи, співробітники Райффайзен Банку Аваль спрямували на обладнання для «Охматдиту» #15 | Raiffeisen Bank Aval Другий транш коштів, зекономлених завдяки відмові проводити новорічні корпоративи, співробітники Райффайзен Банку Аваль спрямували на обладнання для «Охматдиту» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
01 Лютого 2016

Другий транш коштів, зекономлених завдяки відмові проводити новорічні корпоративи, співробітники Райффайзен Банку Аваль спрямували на обладнання для «Охматдиту»

Київ. 11 лютого. — Другу частину коштів, зекономлених внаслідок відмови співробітників Райффайзен Банку Аваль проводити новорічні корпоративи, було спрямовано на придбання фільтрів для ламінарної шафи відділення гематології та безтіньового світильника з настільним кріпленням для Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

Партнером банку у цій акції виступив Фонд допомоги онкохворим дітям «Краб». Загальна сума цього траншу становила 69 165 грн.

Як йшлося у попередніх повідомленнях банку, напередодні новорічних та різдвяних свят правління Райффайзен Банку Аваль запропонувало співробітникам фінансової установи вибір: проводити новорічні вечірки або спрямувати зекономлені гроші на благодійність. Частину зекономлених таким чином грошей банк уже перерахував на допомогу онкохворим дітям через фонд «Запорука» — сума внеску становила 145 820 грн.

Даний проект не є першим у співпраці між Райффайзен Банком Аваль та фондом допомоги онкохворим дітям «Краб». В останньому місяці 2015 року банк перерахував цьому фонду 200 тис. грн. на продовження роботи інформаційно-консультаціонної «Лінії паліатив» для безкоштовної допомоги батькам паліативних дітей. Гроші на ці цілі також було зекономлено — за рахунок зменшення бюджету на новорічні подарунки.