Чергові бізнес-семінари проекту «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль відбулися у Сумах, Львові та Кіровограді | Raiffeisen Bank Aval Чергові бізнес-семінари проекту «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль відбулися у Сумах, Львові та Кіровограді #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Чергові бізнес-семінари проекту «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль відбулися у Сумах, Львові та Кіровограді #11 | Raiffeisen Bank Aval Чергові бізнес-семінари проекту «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль відбулися у Сумах, Львові та Кіровограді #12 | Raiffeisen Bank Aval Чергові бізнес-семінари проекту «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль відбулися у Сумах, Львові та Кіровограді #13 | Raiffeisen Bank Aval Чергові бізнес-семінари проекту «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль відбулися у Сумах, Львові та Кіровограді #14 | Raiffeisen Bank Aval Чергові бізнес-семінари проекту «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль відбулися у Сумах, Львові та Кіровограді #15 | Raiffeisen Bank Aval Чергові бізнес-семінари проекту «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль відбулися у Сумах, Львові та Кіровограді #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
04 Серпня 2016

Чергові бізнес-семінари проекту «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль відбулися у Сумах, Львові та Кіровограді

Київ. 4 серпня. — Упродовж липня Райффайзен Банк Аваль провів у Сумах, Львові та Кіровограді чергові семінари для клієнтів сегменту малого та мікробізнесу в рамках проекту «Академія бізнесу».

Надання інформаційної та консультаційної підтримки клієнтам, необхідної для розвитку та зростання малого та мікробізнесу, а також створення платформи для обміну досвідом, обговорення конкретних проблем бізнесу, розгляд найкращих світових практик та розвиток підприємницьких навичок — мета даної ініціативи банку.

«Оптимізація оборотного капіталу: управління дебіторською та кредиторською заборгованістю та товаро-матеріальними запасами» — такою була тема бізнес-зустрічі у Сумах. У Львові та Кіровограді обговорили тему «Оптимізація витрат: оцінка інвестиційних рішень» (семінари з цієї теми проводилися вперше, її було спеціально розроблено з урахуванням побажань учасників бізнес-семінарів).

Участь у заходах взяли клієнти малого та мікробізнесу Райффайзен Банку Аваль та представники бізнес-середовища, які на момент проведення семінарів не співпрацювали із банком. Семінари розраховано на керівників-практиків, які готові активно впроваджувати отримані знання в своєму бізнесі.

За традицією, провели бізнес-семінари співробітники Райффайзен Банку Аваль, які пройшли професійну підготовку у Міжнародній фінансовій корпорації (IFC) та мають значний досвід співпраці з клієнтами малого та мікробізнесу: у Сумах – Катерина Приходько та Наталія Кузовкова, у Кіровограді – Олексій Середа та Валентина Онищенко, у Львові – Альона Пузанкова та Марина Судейко.

Гість бізнес-семінару в Сумах Ірина Стародуб, головний бухгалтер ТОВ «Будрегіон» (оптова торгівля будівельними матеріалами, клієнт банку з 2012 року), поділилася своїми враженнями: «На бізнес-семінарі присутня вперше, ідея його відвідати виникла після позитивних відгуків моїх колег, які були учасниками аналогічних заходів. Я – бухгалтер із багаторічним досвідом, але маю зазначити, що мені дійсно було цікаво. Чи будемо використовувати набуті знання? Впевнена, що спробувати варто.

Хочу відзначити також, що семінари – це неочікуваний формат спілкування з банком, дійсно новий та цікавий. Тепер я розумію, як відбуваються подібні зустрічі, а також у чому їхня користь. Отже, не проти відвідати подібні заходи і в майбутньому. Чекаю на запрошення».

Участь у бізнес-семінарі в Кіровограді взяв підприємець Дмитро Тєлєгін, директор та власник ПП «Агродім-центр» (оптова та роздрібна торгівля с/г технікою, обладнанням та устаткуванням; клієнт Райффайзен Банку Аваль із 2009 року). Він відзначив: «Інвестиційні рішення — тема цікава та досить складна. Маючи ідею, кошти, бажання потрібно робити розрахунок більш глибокий та детальний, ніж зазвичай. Врахувати всі дрібниці, нюанси, ризики, бажаний рівень прибутковості та термін повернення інвестицій — все це не просто, а навпаки, дуже складно. Інформація, отримана під час семінару, має практичне значення: її можна одразу застосувати. Все розставлено по своїх місцях, наведено реальні приклади впровадження. Замислюючись про свій розвиток та розбудову бізнесу, розумієш, що потрібно вкладати час та кошти в регулярне та професійне навчання».

Графік проведення заходів на поточний квартал можна переглянути на сайті банку. Запрошуємо до участі! Успіх наших клієнтів – наш успіх!