Через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» з початку дії програми «Антибіотики для поранених» уже зібрано понад 552 тис. грн | Raiffeisen Bank Aval Через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» з початку дії програми «Антибіотики для поранених» уже зібрано понад 552 тис. грн #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» з початку дії програми «Антибіотики для поранених» уже зібрано понад 552 тис. грн #11 | Raiffeisen Bank Aval Через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» з початку дії програми «Антибіотики для поранених» уже зібрано понад 552 тис. грн #12 | Raiffeisen Bank Aval Через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» з початку дії програми «Антибіотики для поранених» уже зібрано понад 552 тис. грн #13 | Raiffeisen Bank Aval Через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» з початку дії програми «Антибіотики для поранених» уже зібрано понад 552 тис. грн #14 | Raiffeisen Bank Aval Через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» з початку дії програми «Антибіотики для поранених» уже зібрано понад 552 тис. грн #15 | Raiffeisen Bank Aval Через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» з початку дії програми «Антибіотики для поранених» уже зібрано понад 552 тис. грн #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
17 Серпня 2016

Через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» з початку дії програми «Антибіотики для поранених» уже зібрано понад 552 тис. грн

Київ. 16 серпня. – Як повідомлялося раніше, за підтримки Райффайзен Банку Аваль 1 жовтня 2015 року стартувала програма «Антибіотики для поранених на Сході України», ініційована Благодійним фондом «Сподіваюсь і вірю».

У рамках цієї програми клієнти Райффайзен Банку Аваль, які користуються системою Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн», уже переказали 552 464 грн на закупівлю необхідних сильнодіючих антибіотиків для українських бійців, які перебувають на лікуванні в шпиталях країни.

У липні 2016 року за рахунок допомоги клієнтів банку було закуплено та передано антибіотика Коломіцину на суму 35 057 грн. для 3-х воїнів, які проходять курс лікування в Головному клінічному госпіталі МО України в м. Києві.

Дію програми протягом останніх місяців було спрямовано на допомогу пораненим, які перебувають на лікуванні в Національному військовому клінічному госпіталі Міноборони України в м.Києві. Більшість із них потребує термінового або профілактичного лікування антибіотиками для боротьби із сепсисом крові.

Детально про процес використання коштів можна прочитати тут: http://ucccf.com/index.php?module=help&act=show&c=1&id=18.

На цей час прохання про допомогу бійцям медикаментами продовжують надходити. Тому програма «Антибіотики для поранених на Сході України» триває.

Запрошуємо користувачів Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн» долучитися до збору коштів для Благодійного фонду «Сподіваюсь і вірю» на придбання сильнодіючих антибіотиків для поранених українських воїнів.

Придбані ліки передаються як цільова адресна допомога конкретним пораненим бійцям.

Для здійснення платежу скористайтеся меню «Платіж на користь 3-х осіб» в Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн».

 

Реквізити для надання допомоги:

Рахунок: 26003459991

МФО: 380805

Код ЄДРПОУ: 33777790

Отримувач: БФ «СПОДІВАЮСЬ І ВІРЮ»

Банк: АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ»

Призначення платежу: благодійна допомога на антибіотики для поранених