Благодійну програму «Дитячий прихисток» для дітей України запускає Райффайзен Банк | Raiffeisen Bank Aval Благодійну програму «Дитячий прихисток» для дітей України запускає Райффайзен Банк #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Благодійну програму «Дитячий прихисток» для дітей України запускає Райффайзен Банк #11 | Raiffeisen Bank Aval Благодійну програму «Дитячий прихисток» для дітей України запускає Райффайзен Банк #12 | Raiffeisen Bank Aval Благодійну програму «Дитячий прихисток» для дітей України запускає Райффайзен Банк #13 | Raiffeisen Bank Aval Благодійну програму «Дитячий прихисток» для дітей України запускає Райффайзен Банк #14 | Raiffeisen Bank Aval Благодійну програму «Дитячий прихисток» для дітей України запускає Райффайзен Банк #15 | Raiffeisen Bank Aval Благодійну програму «Дитячий прихисток» для дітей України запускає Райффайзен Банк #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
15 Січня 2024

Благодійну програму «Дитячий прихисток» для дітей України запускає Райффайзен Банк

Дана програма реалізується за участі благодійників та спрямована на покращення якості життя українських дітей та підтримку їхнього розвитку. Одним із перших Благодійників програми виступає Благодійний фонд Герберта Степіча Stepic CEE Charity (Австрія).

Кожна дитина заслуговує на безпечні умови для життя, якісну освіту та можливість піклуватися про своє здоров'я. «Дитячий прихисток» має допомогти забезпечити ці потреби.

Програма «Дитячий прихисток» має три основні напрямки:

1. Ремонт та оновлення будівель і майна, що використовуються для навчання, лікування та проживання дітей. У межах програми Райф допомагатиме облаштувати комфортні та безпечні місця, де діти проводять час.

2. Освіта та навчання, спрямовані на розширення та забезпечення якісної та безпечної освіти для дітей в Україні.

3. Оздоровлення та реабілітація для дітей, які потребують оздоровлення та реабілітації після фізичних або психологічних травм, включаючи жертв війни. Мова йде про медичне обслуговування, психосоціальну підтримку та інші заходи для покращення їхнього стану.

«Дитячий прихисток» допомагає:

- дошкільним навчальним закладам;

- навчальним закладам початкової та середньої освіти;

- лікарням

- дитячим будинкам;

- гуртожиткам;

- іншим закладам соціальної інфраструктури;

- благодійним фондам.

Подати заявку на отримання гранту можна заповнивши форму на сайті за посиланням.

Програма тільки розпочала свою дію та вже має перший успішний кейс видачі гранту Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «Охматдит». В рамках програми надано благодійну допомога в розмірі 200 000 гривень для закупівлі хірургічного інструменту. На виділені кошти було закуплено 55 одиниць хірургічного інструменту для проведення операцій та забезпечення широкого спектру завдань в медичній практиці.

Детальніше про програму: https://raiffeisen.ua/uk/aem/blagodiyna-programa-dytyachyi-prykhystok.html.

Творимо разом із Райфом краще майбутнє для дітей України.

#Разом_з_Україною