Райффайзен Банк, Bolt та Visa та об'єднали зусилля заради допомоги українцям | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк, Bolt та Visa та об'єднали зусилля заради допомоги українцям #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк, Bolt та Visa та об'єднали зусилля заради допомоги українцям #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк, Bolt та Visa та об'єднали зусилля заради допомоги українцям #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк, Bolt та Visa та об'єднали зусилля заради допомоги українцям #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк, Bolt та Visa та об'єднали зусилля заради допомоги українцям #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк, Bolt та Visa та об'єднали зусилля заради допомоги українцям #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк, Bolt та Visa та об'єднали зусилля заради допомоги українцям #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
14 Липня 2022

Райффайзен Банк, Bolt та Visa та об'єднали зусилля заради допомоги українцям

Війна стала справжнім випробуванням для українців. В цей складний час є багато людей, які потребують допомоги. В таких умовах особливо важливо, щоб бізнес був соціально-відповідальним і допомагав суспільству.

Саме тому команди Bolt, Visa та Райффайзен Банку об'єднали зусилля для допомоги звичайним українцям, які опинилися у скрутному становищі.

З 14 липня 5% від вартості кожної поїздки на електросамокаті Bolt, яка оплачується карткою Visa від Райффайзен Банку, буде спрямовано на гуманітарні потреби українців.

До того ж до кінця вересня діє знижка 30% на поїздки на електросамокатах за умови оплати карткою Visa від Райффайзен Банку.

Щоб долучитися до допомоги та скористатися знижкою потрібно:

1. Додати у застосунок Bolt картку Visa від Райфу;

2. Розблокувати найближчий самокат;

3. Насолоджуватися поїздкою;

4. Розрахуватися за послугу.

«Сьогодні не можна залишатися байдужими до горя і скрути людей навколо нас. Хтось потребує їжі і одягу, а хтось - ліків. Ми вже запустили декілька акцій і кожного дня думаємо над тим, що ще ми можемо зробити для людей. Тепер разом з Visa та Райффайзен Банком ми направлятимемо частину коштів від кожної поїздки на електросамокатах Bolt на закупку необхідних речей і гуманітарної допомоги українцям», — коментує Сергій Костя, директор з маркетингу компанії Bolt в країнах СНД та Східної Європи.

«З початку російського військового вторгнення в Україну, Visa спрямовує зусилля, аби забезпечити надійність та безперебійність роботи фінансового сектору і цифрових платежів, та сприяти підтримці української економіки і суспільства. Від прямої фінансової допомоги, відновлення МСБ, до підтримки державних заходів, що фокусуються на економічному відновленню країни. Ми також адаптували наші маркетингові активності, які втілюємо з банками та партнерами, аби генерувати додаткові ресурси на гуманітарну допомогу Україні при оплаті сервісів чи товарів картками Visa. І наша співпраця з Райфом та Bolt є гарним прикладом такого підходу», — зазначила Вікторія Шапронь, голова департаменту маркетингу Visa в 17 країнах.

«Допомагати можна просто, не відриваючись від своїх щоденних справ. Зараз ваша звична поїздка містом на самокаті – це не лише про свободу пересування. А й можливість отримати приємну знижку для себе та підтримати інших. Тим більше стати клієнтом Райфу можна в кілька кліків, відкривши віртуальну картку Visa», — зазначила Юлія Пузирьова, директор департаменту маркетингу Райффайзен Банку.

Нагадаємо, що з початку березня 2022 року компанія Bolt і Bolt Food за підтримки Visa виділила понад 1 млн грн для закупівлі та надання гуманітарної допомоги. До того ж, з 1 квітня 5% від суми замовлення з кожної транзакції у застосунках Bolt і Bolt Food за умови оплати карткою Visa передаються на гуманітарні потреби постраждалих українців та волонтерів.

Інформація про компанію Bolt

Bolt — це європейський мультидодаток, яким користуються 100 мільйонів осіб у 45 країнах і понад 400 містах Європи й Африки. Компанія прагне прискорити перехід від використання персональних автомобілів до сервісів спільної мобільності, пропонуючи кращі альтернативи своїм користувачам. До спектру послуг Bolt входять такі напрями, як замовлення поїздок, каршерінґ, прокат електросамокатів, а також доставка їжі та продуктів.

В Україні послуги Bolt доступні у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому, Черкасах, Миколаєві, Чернівцях, Кременчуку, Луцьку, Рівному, Тернополі, а також в Ужгороді, Івано-Франківську й Одесі (www.bolt.eu).

Інформація про Райффайзен Банк

АТ «Райффайзен Банк» зареєстровано 27 березня 1992 року, із жовтня 2005 року банк став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 31 грудня 2021 року Група Райффайзен володіла 68,21% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%.

Широкий перелік банківських послуг надається 2,9 млн клієнтам Райффайзен Банку через загальнонаціональну мережу, до якої входять близько 400 відділень та майже 1800 банкоматів по всій Україні, а також через системи Raiffeisen Online та Raiffeisen Business Online, віртуальне відділення та Інформаційний центр. Дізнайтеся більше на сайті raiffeisen.ua 

Інформація про Visa

Visa (NYSE: V) – світовий лідер індустрії електронних платежів. Щорічно Visa обробляє платіжні транзакцій між споживачами, бізнесом, фінансовими та урядовими організаціями у понад 200 країнах. Наша місія – об'єднати світ за допомогою інноваційної, зручної, надійної та безпечної платіжної мережі, щоби сприяти процвітанню споживачів, бізнесу та економіки. Ми переконані, що розширення доступу для всіх в економіці допомагає зростанню добробуту людей у всьому світі та стане основою для глобального руху грошей у майбутньому. Дізнайтеся більше на сайті Visa.com.ua.