«Жіночий концертний батальйон» виступив у Білій Церкві за сприяння Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval «Жіночий концертний батальйон» виступив у Білій Церкві за сприяння Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
«Жіночий концертний батальйон» виступив у Білій Церкві за сприяння Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval «Жіночий концертний батальйон» виступив у Білій Церкві за сприяння Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval «Жіночий концертний батальйон» виступив у Білій Церкві за сприяння Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval «Жіночий концертний батальйон» виступив у Білій Церкві за сприяння Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval «Жіночий концертний батальйон» виступив у Білій Церкві за сприяння Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval «Жіночий концертний батальйон» виступив у Білій Церкві за сприяння Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
20 Квітня 2015

«Жіночий концертний батальйон» виступив у Білій Церкві за сприяння Райффайзен Банку Аваль

Біла Церква. 20 квітня. — Військові української армії та їхні родини, а також поранені, медики та сім’ї загиблих воїнів стали вдячними слухачами чергового благодійного концерту, проведеного «Жіночим концертним батальйоном». Концерт відбувся 16 квітня у Білій Церкві (Київська область) у військовій частині №72 бригади Збройних сил України.

Цього разу перед мужніми українськими чоловіками та їхніми рідними виступив «цвіт» жіночого музикального мистецтва України, а саме: Наталія Турбіна, Надія Старцева, Наталка Карпа, Марина Одольська, Юлія Лорд, Анжеліка Рудницька, Alyosha, Дарина Степанюк та Анастасія Багінська. Українських героїв привітали також поетеса Анастасія Дмитрук та танцівниця, переможниця проекту «Танцюють всі» Катерина Чернишова. За традицією вела концерт «Жіночого концертного батальйону» Марічка Падалка.

Організатори заходу — Надія Старцева та Кирило Коваль.

Традиційним партнером проведення концерту «Жіночого концертного батальйону» виступив Райффайзен Банк Аваль. Раніше він допоміг організувати подібні заходи у Луцьку та Чернігові.