За участю Райффайзен Банку Аваль відбулася презентація проекту «Люди допомагають людям» у Дніпропетровську | Raiffeisen Bank Aval За участю Райффайзен Банку Аваль відбулася презентація проекту «Люди допомагають людям» у Дніпропетровську #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
За участю Райффайзен Банку Аваль відбулася презентація проекту «Люди допомагають людям» у Дніпропетровську #11 | Raiffeisen Bank Aval За участю Райффайзен Банку Аваль відбулася презентація проекту «Люди допомагають людям» у Дніпропетровську #12 | Raiffeisen Bank Aval За участю Райффайзен Банку Аваль відбулася презентація проекту «Люди допомагають людям» у Дніпропетровську #13 | Raiffeisen Bank Aval За участю Райффайзен Банку Аваль відбулася презентація проекту «Люди допомагають людям» у Дніпропетровську #14 | Raiffeisen Bank Aval За участю Райффайзен Банку Аваль відбулася презентація проекту «Люди допомагають людям» у Дніпропетровську #15 | Raiffeisen Bank Aval За участю Райффайзен Банку Аваль відбулася презентація проекту «Люди допомагають людям» у Дніпропетровську #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
15 Травня 2015

За участю Райффайзен Банку Аваль відбулася презентація проекту «Люди допомагають людям» у Дніпропетровську

Дніпропетровськ. 15 травня. — Регіональний директор Дніпропетровської ОД Райффайзен Банку Аваль Володимир Бабарикін 12 травня взяв участь у брифінгу, присвяченому презентації в місті Дніпропетровську благодійного проекту «Люди допомагають людям».

Райффайзен Банк Аваль є партнером цієї благодійної ініціативи, започаткованої Громадською організацією зі статусом волонтерської «Громадський інформаційний простір».

Участь у брифінгу також взяли: громадський діяч, народний депутат України, радник Президента України Ольга Богомолець, яка, власне, є ініціатором проекту, та в.о. заступника голови облдержадміністрації Святослав Олійник.

Своєю метою проект «Люди допомагають людям» ставить надання адресної допомоги непрацездатним членам сімей загиблих чи зниклих безвісти внаслідок трагічних подій на Майдані та військових дій на сході України.

Під час свого виступу у Дніпропетровську Ольга Богомолець зазначила: «У Дніпропетровській області проживає 330 сімей загиблих, це найбільша цифра в Україні. На сьогодні нами опрацьовано та підписано 55 договорів про співпрацю. Це — ті сім’ї, в яких є неповнолітні діти, які в першу чергу потребують допомоги».

Володимир Бабарикін розповів про участь Райффайзен Банку Аваль в якості партнера проекту: банк забезпечує безкоштовний випуск платіжних карток для членів родин, яким буде перераховуватися допомога, а також зарахування та виплату коштів, що надаються як матеріальна допомога. Надання матеріальної допомоги за допомогою сайту можна здійснити із будь-якої країни світу без будь-яких комісій.

«Проект передбачає організацію такої форми адресної допомоги, за якої виключається посередництво благодійних фондів, інших організацій, що можуть створювати довіру чи недовіру до руху грошей», — зазначив в.о. заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Святослав Олійник.

Завдяки спільним зусиллям ініціатора та партнерів проекту, а також небайдужих людей, багато сімей загиблих та зниклих безвісти учасників АТО зможуть отримати необхідну допомогу.

Найближчим часом презентації проекту «Люди допомагають людям» відбудуться в інших містах: у Житомирі, Черкасах, Києві, Вінниці, Рівному, Луцьку, Івано-Франківську та Львові.

Долучаймося до підтримки тих, хто її потребує!