За підтримки Райффайзен Банку Аваль проведено черговий семінар «Байєр Агрофінанси» для аграріїв | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райффайзен Банку Аваль проведено черговий семінар «Байєр Агрофінанси» для аграріїв #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
За підтримки Райффайзен Банку Аваль проведено черговий семінар «Байєр Агрофінанси» для аграріїв #11 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райффайзен Банку Аваль проведено черговий семінар «Байєр Агрофінанси» для аграріїв #12 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райффайзен Банку Аваль проведено черговий семінар «Байєр Агрофінанси» для аграріїв #13 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райффайзен Банку Аваль проведено черговий семінар «Байєр Агрофінанси» для аграріїв #14 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райффайзен Банку Аваль проведено черговий семінар «Байєр Агрофінанси» для аграріїв #15 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райффайзен Банку Аваль проведено черговий семінар «Байєр Агрофінанси» для аграріїв #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
02 Лютого 2016

За підтримки Райффайзен Банку Аваль проведено черговий семінар «Байєр Агрофінанси» для аграріїв

Київ. 2 лютого. — Райффайзен Банк Аваль учергове виступив партнером спільного навчального проекту сприяння розвитку малого та корпоративного бізнесу «Байєр Агрофінанси» від компанії «Байєр» та Міжнародної фінансової корпорації (IFC, член Групи Світового Банку).

Анонсований раніше навчальний семінар «Байєр Агрофінанси» цього разу пройшов 27 січня 2016 року в Києві. Учасниками заходу стали близько 50 представників малого та середнього бізнесу, які мали змогу ознайомитися з кращими світовими практиками управління фінансами, підходами в виробничо-фінансовому плануванні тощо.

Наступні семінари для співробітників компаній, що працюють в аграрному секторі, планується провести 2 лютого в м.Вінниця та 11 лютого — у м.Житомир.

За додатковою інформацію звертайтеся, будь ласка, до Вашого менеджера або на електронну адресу: [email protected]