За час дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 561 тис. грн | Raiffeisen Bank Aval За час дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 561 тис. грн #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
За час дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 561 тис. грн #11 | Raiffeisen Bank Aval За час дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 561 тис. грн #12 | Raiffeisen Bank Aval За час дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 561 тис. грн #13 | Raiffeisen Bank Aval За час дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 561 тис. грн #14 | Raiffeisen Bank Aval За час дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 561 тис. грн #15 | Raiffeisen Bank Aval За час дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 561 тис. грн #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
22 Грудня 2016

За час дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 561 тис. грн

Київ. 22 грудня. – Як повідомлялося раніше, за підтримки Райффайзен Банку Аваль 1 жовтня 2015 року стартувала програма «Антибіотики для поранених на Сході України», ініційована Благодійним фондом «Сподіваюсь і вірю».

У рамках програми клієнти Райффайзен Банку Аваль, які користуються системою Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн», станом на середину грудня поточного року переказали близько 561 тис. грн на закупівлю сильнодіючих антибіотиків для українських бійців, які перебувають на лікуванні в госпіталях країни. За перід із 1 жовтня по 15 грудня 2016 року на лікування пораненого бійця Є. Колчанова, який перебуває у Головному клінічному госпіталі Міноборони України в м. Києві, передано 18 573 грн.

Детально про процес використання коштів можна прочитати тут.

Сьогодні все ще продовжують надходити запити про допомогу бійцям медикаментами. Тому програма «Антибіотики для поранених на Сході України» триває.

Запрошуємо користувачів Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн» приєднатися до збору коштів для Благодійного фонду «Сподіваюсь і вірю» на придбання антибіотиків для поранених українських воїнів.

Для здійснення платежу скористайтеся меню «Платіж на користь 3-х осіб» в Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн».