З початку дії програми «Антибіотики для поранених» зібрано через систему «Райффайзен Онлайн» понад 350 тис. грн. благодійних внесків | Raiffeisen Bank Aval З початку дії програми «Антибіотики для поранених» зібрано через систему «Райффайзен Онлайн» понад 350 тис. грн. благодійних внесків #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
З початку дії програми «Антибіотики для поранених» зібрано через систему «Райффайзен Онлайн» понад 350 тис. грн. благодійних внесків #11 | Raiffeisen Bank Aval З початку дії програми «Антибіотики для поранених» зібрано через систему «Райффайзен Онлайн» понад 350 тис. грн. благодійних внесків #12 | Raiffeisen Bank Aval З початку дії програми «Антибіотики для поранених» зібрано через систему «Райффайзен Онлайн» понад 350 тис. грн. благодійних внесків #13 | Raiffeisen Bank Aval З початку дії програми «Антибіотики для поранених» зібрано через систему «Райффайзен Онлайн» понад 350 тис. грн. благодійних внесків #14 | Raiffeisen Bank Aval З початку дії програми «Антибіотики для поранених» зібрано через систему «Райффайзен Онлайн» понад 350 тис. грн. благодійних внесків #15 | Raiffeisen Bank Aval З початку дії програми «Антибіотики для поранених» зібрано через систему «Райффайзен Онлайн» понад 350 тис. грн. благодійних внесків #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
15 Лютого 2016

З початку дії програми «Антибіотики для поранених» зібрано через систему «Райффайзен Онлайн» понад 350 тис. грн. благодійних внесків

Київ. 15 лютого. — За підтримки Райффайзен Банку Аваль 1 жовтня 2015 року стартувала програма «Антибіотики для поранених на Сході України», ініційована Благодійним фондом «Сподіваюсь і вірю».

У межах цієї програми клієнти Райффайзен Банку Аваль, які користуються системою Інтернет-банкінгу для приватних осіб «Райффайзен Онлайн», станом на 1 лютого 2016 року вже переказали благодійні внески на загальну суму 351 680,85 грн. на рахунок благодійного фонду «Сподіваюсь і вірю» для придбання антибіотиків для лікування поранених бійців АТО.

Зокрема, у грудні 2015 року таку адресну допомогу на придбання антибіотика «Тигацил» на суму 27242 грн. було передано для Вадима Терещука, який проходить лікування в Головному військовому клінічному госпіталі Міноборони України в м.Києві.

Райффайзен Банк Аваль та Благодійний фонд «Сподіваюсь і вірю» дякують усім клієнтам банку, які долучилися до збору коштів на допомогу пораненим учасникам АТО.

Програма «Антибіотики для поранених на Сході України» триває. Клієнти банку – користувачі системи «Райффайзен Онлайн» і надалі мають змогу зробити власний благодійний внесок на порятунок захисників України.