Як захистити платіжну картку від кібершахраїв? | Raiffeisen Bank Aval Як захистити платіжну картку від кібершахраїв? #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Як захистити платіжну картку від кібершахраїв? #11 | Raiffeisen Bank Aval Як захистити платіжну картку від кібершахраїв? #12 | Raiffeisen Bank Aval Як захистити платіжну картку від кібершахраїв? #13 | Raiffeisen Bank Aval Як захистити платіжну картку від кібершахраїв? #14 | Raiffeisen Bank Aval Як захистити платіжну картку від кібершахраїв? #15 | Raiffeisen Bank Aval Як захистити платіжну картку від кібершахраїв? #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
24 Березня 2022

Як захистити платіжну картку від кібершахраїв?

Райффайзен Банк Україна застосовує найсучасніші методи протидії шахрайству, просимо і вас також бути пильними. Адже кібершахраї не припиняють своїх спроб навіть зараз.

Три прості кроки допоможуть вам значно підвищити рівень безпеки вашої платіжної картки:

  1. Підключення послуги 3D Secure – при оплаті послуг або товарів онлайн, платіж додатково буде підтверджуватися в додатку або кодом із SMS.
  2. Підключення SMS інформування про операції на картці – ця послуга дозволить вам оперативно реагувати на спроби проведення несанкціонованого платежу.
  3. Встановлення лімітів на здійснення операцій із платіжною карткою.

Дані опції клієнти Райфу можуть самостійно налаштувати в Raiffeisen Online, без додаткового відвідування відділень.

Для підключення послуги 3D Secure - зайдіть в Raiffeisen Online та натисніть на вашу картку (або зайдіть в пункт меню «Рахунки» та оберіть вашу картку) – оберіть меню «Дії», потім «Налаштування 3D Secure».

Для підключення SMS інформування про операції за вашою карткою – зайдіть в Raiffeisen Online та натисніть на вашу картку (або зайдіть в пункт меню «Рахунки» та оберіть вашу картку) – оберіть меню «Дії», потім «SMS інформування».

Для встановлення лімітів за карткою (зняття готівки, покупки та сумарний) зайдіть в Raiffeisen Online та натисніть на вашу картку (або зайдіть в пункт меню «Рахунки» та оберіть вашу картку) – оберіть меню «Дії», потім «Налаштувати ліміти». Рекомендуємо встановлювати ті суми, які ви дійсно плануєте витратити. Після встановлення ліміту на добу можна самостійно змінити його в будь-який час у Raiffeisen Online.

Не забувайте – банк ніколи не запитує такі дані вашої платіжної картки, як ПІН-код, повний номер картки, термін її дії або CVV код. Не повідомляйте нікому реквізити платіжної картки.

При проведенні онлайн покупок використовуйте лише захищені та перевірені сайти що починаються з https:// або відмічені зображенням закритого замочка біля Інтернет-адреси сайту, а у мобільний банкінг заходьте саме зі сторінки банку або самостійно вводьте адресу в пошуку.