Як відкрити кордони для бізнесу розповіли фахівці Райффайзен Банку Аваль клієнтам у Миколаєві | Raiffeisen Bank Aval Як відкрити кордони для бізнесу розповіли фахівці Райффайзен Банку Аваль клієнтам у Миколаєві #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Як відкрити кордони для бізнесу розповіли фахівці Райффайзен Банку Аваль клієнтам у Миколаєві #11 | Raiffeisen Bank Aval Як відкрити кордони для бізнесу розповіли фахівці Райффайзен Банку Аваль клієнтам у Миколаєві #12 | Raiffeisen Bank Aval Як відкрити кордони для бізнесу розповіли фахівці Райффайзен Банку Аваль клієнтам у Миколаєві #13 | Raiffeisen Bank Aval Як відкрити кордони для бізнесу розповіли фахівці Райффайзен Банку Аваль клієнтам у Миколаєві #14 | Raiffeisen Bank Aval Як відкрити кордони для бізнесу розповіли фахівці Райффайзен Банку Аваль клієнтам у Миколаєві #15 | Raiffeisen Bank Aval Як відкрити кордони для бізнесу розповіли фахівці Райффайзен Банку Аваль клієнтам у Миколаєві #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
01 Червня 2017

Як відкрити кордони для бізнесу розповіли фахівці Райффайзен Банку Аваль клієнтам у Миколаєві

Миколаїв. 1 червня. — Райффайзен Банк Аваль провів бізнес-зустріч на тему: «Відкриваємо кордони. Експортно-імпортні операції, нові можливості для бізнесу» для корпоративних клієнтів Миколаївщини.

Учасниками заходу стали близько 30 представників провідних компаній області, які ведуть експортно-імпортну діяльність, працюють з інвесторами та розширюють свій бізнес.

Перед учасниками зустрічі виступили директор департаменту корпоративних клієнтів Райффайзен Банку Аваль Юрій Козак, який розповів про ситуацію на фінансовому ринку країни та в банківському секторі, а також начальник управління торгового фінансування Сергій Костогриз, який детально зупинився на інструментах, що їх застосовують у торговому фінансуванні, розкрив можливості використання спеціальних банківських програм, які допоможуть компаніям отримати якісну експертизу за зовнішньоекономічними контрактами.

На ринку торгового фінансування Райффайзен Банк Аваль працює давно і успішно та пропонує повний перелік експортно-імпортних операцій для бізнесу. За підсумками 2016 року Європейський банк реконструкції та розвитку вкотре відзначив Райффайзен Банк Аваль як найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі (TFP). Ця чергова відзнака підтверджує визнання авторитету банку в галузі торгового фінансування.

У рамках загальної стратегії розвитку Райффайзен Банку Аваль на 2017 рік торгове фінансування залишається одним із пріоритетних напрямків на рівні з фінансуванням проектів із підвищення енергоефективності.

Більше інформації про ці послуги можна отримати в експертів банку по телефону: (044) 495 41 23 або написавши листа на адресу: [email protected]