Як клієнти Райффайзен Банку Аваль можуть погашати кредити – у нових відеороликах | Raiffeisen Bank Aval Як клієнти Райффайзен Банку Аваль можуть погашати кредити – у нових відеороликах #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Як клієнти Райффайзен Банку Аваль можуть погашати кредити – у нових відеороликах #11 | Raiffeisen Bank Aval Як клієнти Райффайзен Банку Аваль можуть погашати кредити – у нових відеороликах #12 | Raiffeisen Bank Aval Як клієнти Райффайзен Банку Аваль можуть погашати кредити – у нових відеороликах #13 | Raiffeisen Bank Aval Як клієнти Райффайзен Банку Аваль можуть погашати кредити – у нових відеороликах #14 | Raiffeisen Bank Aval Як клієнти Райффайзен Банку Аваль можуть погашати кредити – у нових відеороликах #15 | Raiffeisen Bank Aval Як клієнти Райффайзен Банку Аваль можуть погашати кредити – у нових відеороликах #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
21 Серпня 2015

Як клієнти Райффайзен Банку Аваль можуть погашати кредити – у нових відеороликах

Київ. 21 вересня. — Райффайзен Банк Аваль пропонує клієнтам переглянути відеоролики, присвячені різним можливостям погашення кредитної заборгованості.

Перший відеоролик  розповідає про всі доступні способи погашення кредитної заборгованості для клієнтів Райффайзен Банку Аваль.

Решта п’ять відеороликів присвячено кожному із пропонованих банком способів погашення кредитів:

- Як погашати кредит за допомогою послуги «Автоматичний платіж»;

- Як погашати кредит за допомогою Центрів самообслуговування або банкоматів банку;

- Як погашати кредит за допомогою терміналів EasyPay;

- Як погашати кредит карткою будь-якого банку;

- Як погашати кредит через систему «Райффайзен Онлайн».

Для зручності клієнтів Райффайзен Банк Аваль створив на офіційному сайті розділ «Відео-помічник щодо послуг банку», де зібрано усі відеоролики, присвячені перевагам та умовам різних продуктів банку.

Детальну інформацію про умови та способи погашення кредитної заборгованості клієнти Райффайзен Банку Аваль можуть також отримати у відділеннях банку та в Інформаційному центрі по телефонах: 0-800-500-500 (безкоштовно в межах України), 0-44-490-88-88 (для дзвінків з-за кордону) або 521 (з мобільного для абонентів МТС).