Волонтери Райффайзен Банку Аваль долучилися до проведення благодійного пікніка Американської торговельної палати до Дня незалежності США | Raiffeisen Bank Aval Волонтери Райффайзен Банку Аваль долучилися до проведення благодійного пікніка Американської торговельної палати до Дня незалежності США #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Волонтери Райффайзен Банку Аваль долучилися до проведення благодійного пікніка Американської торговельної палати до Дня незалежності США #11 | Raiffeisen Bank Aval Волонтери Райффайзен Банку Аваль долучилися до проведення благодійного пікніка Американської торговельної палати до Дня незалежності США #12 | Raiffeisen Bank Aval Волонтери Райффайзен Банку Аваль долучилися до проведення благодійного пікніка Американської торговельної палати до Дня незалежності США #13 | Raiffeisen Bank Aval Волонтери Райффайзен Банку Аваль долучилися до проведення благодійного пікніка Американської торговельної палати до Дня незалежності США #14 | Raiffeisen Bank Aval Волонтери Райффайзен Банку Аваль долучилися до проведення благодійного пікніка Американської торговельної палати до Дня незалежності США #15 | Raiffeisen Bank Aval Волонтери Райффайзен Банку Аваль долучилися до проведення благодійного пікніка Американської торговельної палати до Дня незалежності США #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Липня 2016

Волонтери Райффайзен Банку Аваль долучилися до проведення благодійного пікніка Американської торговельної палати до Дня незалежності США

Київ. 12 липня. – 9 липня група волонтерів від Центрального офісу Райффайзен Банку Аваль у складі 40 осіб долучилася до допомоги у проведенні щорічного благодійного пікніка Американської торговельної палати до Дня незалежності США, який цьогоріч проходив на території креативного простору «Арт-завод Платформа» у Києві.

Ця масштабна подія, яку назвали «Пікніком об’єднаних мрій», зібрала сотні українських родин, співробітників американського посольства, міжнародної спільноти, представників бізнесу для спільного свята, метою якого було не лише гарне дозвілля, а й збір коштів на благодійні цілі.

Програма заходу включала сімейні розваги та дитячі атракціони, різноманітні квести, спортивні змагання, веселі конкурси,  музичні виступи, а також проведення традиційної лотереї із розіграшом цікавих призів. На головній сцені заходу гостей розважали своєю запальною музикою гурти «Тартак»,  High Score,  Bria Blessing, Contrabanda. Невід'ємними атрибутами цього фестивалю також є вулична їжа та відпочинок на зеленому газоні.

Волонтери Райффайзен Банку Аваль працювали в різних зонах активності, допомагаючи організаторам зробити захід яскравим та змістовним. У дитячій зоні вони розважали найменших відвідувачів пікніку, проводили активні ігри. Працювали банківські волонтери і в пунктах обміну гривні на «валюту» заходу – баки, в зонах продажу сувенірів та напоїв, а також здійснювали продаж благодійної лотереї тощо.

Працівники банку – і в Центральному офісі, і в регіональних підрозділах – демонструють високу соціальну активність, регулярно долучаючись до численних волонтерських та благодійних акцій.