Вийшов перший номер дайджесту корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Вийшов перший номер дайджесту корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Вийшов перший номер дайджесту корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Вийшов перший номер дайджесту корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Вийшов перший номер дайджесту корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Вийшов перший номер дайджесту корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Вийшов перший номер дайджесту корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Вийшов перший номер дайджесту корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
26 Липня 2016

Вийшов перший номер дайджесту корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль

Київ. 26 липня. — Перший номер дайджесту корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль — Сorporate Banking Digest — вийшов 22 липня. Основна його мета — регулярно інформувати корпоративних клієнтів та співробітників банку про події та новини в Райффайзен Банку Аваль і банківській сфері, визначати тренди та зміни в економіці і бізнес-середовищі, надавати експертні думки щодо різних ініціатив та змін, знайомити з макроекономічними прогнозами.

«Цей дайджест робить сьогодні перший крок. Вірю, що він матиме свій розвиток: від інформації і новин до аналітики і прогнозів, від друкованої верстки до digital-інтерактивного видання. Більше цікавих новин про те, що і як ми робимо, не тільки віддзеркалює нашу діяльність, але і провокує, мотивує до творення більшого», — зазначив голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук.

Дайджест корпоративного бізнесу виходитиме щомісяця двома мовами – англійською та українською, над ним працюватимуть співробітники корпоративного бізнесу та інших підрозділів банку.

Ознайомитися з першим випуском дайджесту.