Вигравайте квитки на Atlas Weekend 2021 із преміальними картками Mastercard від Райфу | Raiffeisen Bank Aval Вигравайте квитки на Atlas Weekend 2021 із преміальними картками Mastercard від Райфу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Вигравайте квитки на Atlas Weekend 2021 із преміальними картками Mastercard від Райфу #11 | Raiffeisen Bank Aval Вигравайте квитки на Atlas Weekend 2021 із преміальними картками Mastercard від Райфу #12 | Raiffeisen Bank Aval Вигравайте квитки на Atlas Weekend 2021 із преміальними картками Mastercard від Райфу #13 | Raiffeisen Bank Aval Вигравайте квитки на Atlas Weekend 2021 із преміальними картками Mastercard від Райфу #14 | Raiffeisen Bank Aval Вигравайте квитки на Atlas Weekend 2021 із преміальними картками Mastercard від Райфу #15 | Raiffeisen Bank Aval Вигравайте квитки на Atlas Weekend 2021 із преміальними картками Mastercard від Райфу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
11 Червня 2021

Вигравайте квитки на Atlas Weekend 2021 із преміальними картками Mastercard від Райфу

Особлива преміальна пропозиція – візьміть участь у розіграші квитків на фестиваль Atlas Weekend 2021. Пропозиція діє для власників преміальних дебетних та кредитних карток MastercardÒ Platinum та MastercardÒ World Elit від Райфу.

У період проведення акції* здійсніть із використанням своєї преміальної картки Mastercard від Райфу оплату товарів, робіт чи послуг на загальну суму від 5 тис. грн у торговельно-сервісних мережах чи інтернеті в Україні чи за кордоном.

Перші десять учасників акції, які здійснять транзакції з найбільшими сумами, гарантовано здобувають право на отримання сертифікату на 2 особи на Atlas Weekend 2021**.

Особливих музичних вражень вам цього літа із преміальною карткою Mastercard від Райфу!

Офіційні правила.pdf

*Акція діє в період із 1 по 25 червня 2021 р. на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій у межах, визначених чинним законодавством України.

** Переможець акції отримає абонемент на фестиваль Atlas Weekend 2021 - йдеться про комплект із двох електронних абонементів на фестиваль Atlas Weekend 2021.

#RaifHot