Відкривайте нові кредитні рахунки та кредитні картки MasterCard від Райффайзен Банку Аваль – беріть участь в акції «Будь на зв’язку» | Raiffeisen Bank Aval Відкривайте нові кредитні рахунки та кредитні картки MasterCard від Райффайзен Банку Аваль – беріть участь в акції «Будь на зв’язку» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Відкривайте нові кредитні рахунки та кредитні картки MasterCard від Райффайзен Банку Аваль – беріть участь в акції «Будь на зв’язку» #11 | Raiffeisen Bank Aval Відкривайте нові кредитні рахунки та кредитні картки MasterCard від Райффайзен Банку Аваль – беріть участь в акції «Будь на зв’язку» #12 | Raiffeisen Bank Aval Відкривайте нові кредитні рахунки та кредитні картки MasterCard від Райффайзен Банку Аваль – беріть участь в акції «Будь на зв’язку» #13 | Raiffeisen Bank Aval Відкривайте нові кредитні рахунки та кредитні картки MasterCard від Райффайзен Банку Аваль – беріть участь в акції «Будь на зв’язку» #14 | Raiffeisen Bank Aval Відкривайте нові кредитні рахунки та кредитні картки MasterCard від Райффайзен Банку Аваль – беріть участь в акції «Будь на зв’язку» #15 | Raiffeisen Bank Aval Відкривайте нові кредитні рахунки та кредитні картки MasterCard від Райффайзен Банку Аваль – беріть участь в акції «Будь на зв’язку» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
18 Липня 2016

Відкривайте нові кредитні рахунки та кредитні картки MasterCard від Райффайзен Банку Аваль – беріть участь в акції «Будь на зв’язку»

Київ. 18 липня. — Райффайзен Банк Аваль пропонує своїм клієнтам відкрити нові кредитні рахунки та кредитні картки «Прозора» чи FISHKA та взяти участь в акції «Будь на зв’язку» з кредитною карткою MasterCard®!».

Згідно з умовами акції, кожен клієнт, який у період з 18 липня 2016 року по 10 січня 2017 року відкриє у Райффайзен Банку Аваль новий кредитний рахунок та отримає картку Fishka MasterCard або «Прозора» MasterCard, може отримати поповнення рахунку мобільного телефону на 50 грн на номер, зазначений в анкеті на отримання кредитної картки.

Для акційного поповнення мобільного рахунка необхідно:

1. У період дії акції відкрити у Райффайзен Банку Аваль новий кредитний рахунок за вказаними програмами та отримати картку.

2. Здійснити розрахункові операції* на загальну суму від 300 грн протягом 2-х тижнів із моменту відкриття кредитного рахунка з отриманням кредитної картки та активації** кредитного ліміту.

3. Через місяць отримати поповнення рахунка мобільного телефону.

 

* враховуються наступні операції: зняття готівки; розрахунок у торгово-сервісній мережі та мережі Інтернет; переказ з картки на картку

** активація кредитного ліміту – доступність кредитних коштів для здійснення розрахункових операцій