Веломарафон «Київська сотка» вчетверте відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Веломарафон «Київська сотка» вчетверте відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Веломарафон «Київська сотка» вчетверте відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Веломарафон «Київська сотка» вчетверте відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Веломарафон «Київська сотка» вчетверте відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Веломарафон «Київська сотка» вчетверте відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Веломарафон «Київська сотка» вчетверте відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Веломарафон «Київська сотка» вчетверте відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
06 Вересня 2017

Веломарафон «Київська сотка» вчетверте відбувся за підтримки Райффайзен Банку Аваль

Київ. 6 вересня. — Райффайзен Банк Аваль четвертий рік поспіль надав спонсорську підтримку на проведення веломарафону «Київська сотка», який відбувся у столиці 3 вересня.

За традицією веломарафон із дистанцією 100 км стартував у Києві, а маршрут, як і минулого року, пролягав у напрямку м.Ворзеля, через міста Ірпінь та Бучу, звідки учасники поверталися до Києва та фінішували у парку Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Цьогоріч у цих аматорських змаганнях для всіх бажаючих чоловіків і жінок від 18 років взяли участь близько 1,5 тис. велосипедистів. Згідно з умовами веломарафону, вони могли їхати на велосипедах будь-якого типу.

Учасники, які показали найкращий час, отримали грамоти та нагороди від організаторів. Усі інші учасники веломарафону, які подолали сто кілометрів та доїхали до фінішу, отримали пам’ятні медалі.

Як зазначають організатори велозмагання, перевагами заходу є професійне суддівство, електронна система старту-фінішу, супровід автомобілями поліції, спецавтомобілями та каретами швидкої допомоги, маршали на трасі, розмітка траси, спеціальні логістичні пункти.

Веломарафон «Київська сотка» вперше було ініційовано та проведено в Києві 7 вересня 2014 року Сергієм Харчуком. Тоді його учасниками стали понад 700 велосипедистів. Змагання проводяться щороку наприкінці серпня — початку вересня.