У Запоріжжі оновлене Базове відділення Райфу почало обслуговувати клієнтів | Raiffeisen Bank Aval У Запоріжжі оновлене Базове відділення Райфу почало обслуговувати клієнтів #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У Запоріжжі оновлене Базове відділення Райфу почало обслуговувати клієнтів #11 | Raiffeisen Bank Aval У Запоріжжі оновлене Базове відділення Райфу почало обслуговувати клієнтів #12 | Raiffeisen Bank Aval У Запоріжжі оновлене Базове відділення Райфу почало обслуговувати клієнтів #13 | Raiffeisen Bank Aval У Запоріжжі оновлене Базове відділення Райфу почало обслуговувати клієнтів #14 | Raiffeisen Bank Aval У Запоріжжі оновлене Базове відділення Райфу почало обслуговувати клієнтів #15 | Raiffeisen Bank Aval У Запоріжжі оновлене Базове відділення Райфу почало обслуговувати клієнтів #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
07 Червня 2024

У Запоріжжі оновлене Базове відділення Райфу почало обслуговувати клієнтів

Базове відділення Райффайзен Банку у Запоріжжі почало обслуговувати клієнтів за новою адресою: вул. В’ячеслава Зайцева, 20.

Відділення відкрито після оновлення за сучасним форматом обслуговування Райфу. Воно демонструє, що банк постійно розвивається, вкладає ресурси у створення комфортних умов для клієнтів.

Отримати фінансові послуги та оцінити, як змінюється Райф, можна у Базовому відділенні з понеділка по п’ятницю з 8:30 до 17:30 (каса до 16:45), без перерви.

«Наші з командою враження неймовірні. Із перших хвилин перебування у новому відділенні відчувається позитивна енергетика. Бажаю всім позитивного настрою та, звісно, Перемоги!», – поділився керівник роздрібного бізнесу банку Роман Белименко.

Ця подія є важливою не тільки для банку, а й для всіх мешканців Запоріжжя. Вітаємо усіх та запрошуємо за нагоди завітати до оновленого Базового відділення.

Райффайзен Банк продовжує стабільно працювати. Близько 300 його відділень відкриті та обслуговують клієнтів. Із них 150 є частиною загальнонаціональної мережі Power Banking і можуть працювати у разі тривалих блекаутів. Ще 84 мають альтернативне живлення на випадок рядових перебоїв з енергопостачанням.

Дистанційні канали стабільно доступні у режимі 24/7.

Актуальну інформацію про роботу мережі та надання послуг можна знайти на сайті Райфу у розділі «Відділення та банкомати».