У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано 600 тис. грн | Raiffeisen Bank Aval У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано 600 тис. грн #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано 600 тис. грн #11 | Raiffeisen Bank Aval У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано 600 тис. грн #12 | Raiffeisen Bank Aval У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано 600 тис. грн #13 | Raiffeisen Bank Aval У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано 600 тис. грн #14 | Raiffeisen Bank Aval У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано 600 тис. грн #15 | Raiffeisen Bank Aval У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано 600 тис. грн #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
15 Червня 2017

У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано 600 тис. грн

Київ. 15 червня. – Як повідомлялося раніше, за підтримки Райффайзен Банку Аваль із жовтня 2015 року діє програма «Антибіотики для поранених на Сході України», ініційована Благодійним фондом «Сподіваюсь і вірю».

У рамках програми клієнти Райффайзен Банку Аваль, які користуються системою Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн», станом на середину червня 2017 року переказали 600 тис. грн на закупівлю сильнодіючих антибіотиків для українських бійців, які перебувають на лікуванні в госпіталях країни. Із них уже передано цільовим призначенням на лікування більш ніж 40 поранених воїнів понад 580 тис. грн.

Звіти про використання коштів тут: http://ucccf.com/index.php?module=help&act=show&c=1&id=18.

На цей час збільшилася кількість поранених захисників України, і запити про допомогу їм медикаментами продовжують надходити. Складні вогнепальні поранення іноді супроводжуються сепсисом, від вчасного подолання якого залежить успішне лікування бійця. Тому програма «Антибіотики для поранених на Сході України» триває.

Запрошуємо користувачів Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн» долучитися до збору коштів для Благодійного фонду «Сподіваюсь і вірю» на придбання сильнодіючих антибіотиків для поранених українських воїнів.

Для здійснення платежу скористайтеся меню «Платіж на користь 3-х осіб» в Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн».

Реквізити для надання допомоги:

Рахунок: 26007540679

МФО: 380805

Код ЗКПО: 33777790

Отримувач: БФ «СПОДІВАЮСЬ І ВІРЮ»

Банк: АТ ”РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ”

Призначення платежу : благодійна допомога на антибіотики для поранених