У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 560,5 тис. грн | Raiffeisen Bank Aval У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 560,5 тис. грн #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 560,5 тис. грн #11 | Raiffeisen Bank Aval У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 560,5 тис. грн #12 | Raiffeisen Bank Aval У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 560,5 тис. грн #13 | Raiffeisen Bank Aval У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 560,5 тис. грн #14 | Raiffeisen Bank Aval У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 560,5 тис. грн #15 | Raiffeisen Bank Aval У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 560,5 тис. грн #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
24 Жовтня 2016

У рамках дії програми «Антибіотики для поранених» через Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» зібрано майже 560,5 тис. грн

Київ. 24 жовтня. – Як уже повідомлялося, за підтримки Райффайзен Банку Аваль 1 жовтня 2015 року стартувала програма «Антибіотики для поранених на Сході України», ініційована Благодійним фондом «Сподіваюсь і вірю».

У рамках програми клієнти Райффайзен Банку Аваль, які користуються системою Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн», станом на кінець вересня переказали 560466 грн на закупівлю сильнодіючих антибіотиків для українських бійців, які перебувають на лікуванні в госпіталях країни. Із них уже передано цільовим призначенням на лікування поранених 547325 грн.

У серпні-вересні 2016 року за рахунок допомоги клієнтів банку було закуплено та передано антибіотика Коломіцину на суму 9286 грн для бійця А. Демченка, який проходить курс лікування в Головному клінічному госпіталі Міноборони України в м. Києві.

Детально про процес використання коштів можна прочитати тут:

На цей час запити про допомогу бійцям медикаментами продовжують надходити. Тому програма «Антибіотики для поранених на Сході України» триває.

Запрошуємо користувачів Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн» долучитися до збору коштів для Благодійного фонду «Сподіваюсь і вірю» на придбання антибіотиків для поранених українських воїнів.

Для здійснення платежу скористайтеся меню «Платіж на користь 3-х осіб» в Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн».