У Райффайзен Банку Аваль кращі продукти для корпоративних клієнтів та аграріїв, а також кредити та депозити, — рейтинг газети «Бізнес» | Raiffeisen Bank Aval У Райффайзен Банку Аваль кращі продукти для корпоративних клієнтів та аграріїв, а також кредити та депозити, — рейтинг газети «Бізнес» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У Райффайзен Банку Аваль кращі продукти для корпоративних клієнтів та аграріїв, а також кредити та депозити, — рейтинг газети «Бізнес» #11 | Raiffeisen Bank Aval У Райффайзен Банку Аваль кращі продукти для корпоративних клієнтів та аграріїв, а також кредити та депозити, — рейтинг газети «Бізнес» #12 | Raiffeisen Bank Aval У Райффайзен Банку Аваль кращі продукти для корпоративних клієнтів та аграріїв, а також кредити та депозити, — рейтинг газети «Бізнес» #13 | Raiffeisen Bank Aval У Райффайзен Банку Аваль кращі продукти для корпоративних клієнтів та аграріїв, а також кредити та депозити, — рейтинг газети «Бізнес» #14 | Raiffeisen Bank Aval У Райффайзен Банку Аваль кращі продукти для корпоративних клієнтів та аграріїв, а також кредити та депозити, — рейтинг газети «Бізнес» #15 | Raiffeisen Bank Aval У Райффайзен Банку Аваль кращі продукти для корпоративних клієнтів та аграріїв, а також кредити та депозити, — рейтинг газети «Бізнес» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
31 Жовтня 2016

У Райффайзен Банку Аваль кращі продукти для корпоративних клієнтів та аграріїв, а також кредити та депозити, — рейтинг газети «Бізнес»

Київ. 31 жовтня. — Газета «Бізнес» опублікувала сьогодні свій черговий фінансовий рейтинг, за підсумками якого Райффайзен Банк Аваль став переможцем у номінаціях «Кращий продукт для корпоративних клієнтів» (1 місце), «Кращий продукт для аграріїв» (2 місце), «Кращий кредитний продукт» (3 місце) та «Кращий депозитний продукт» (4 місце).

Складаючи рейтинг, видання проаналізувало результати діяльності фінансових установ у сфері кредитування, залучення депозитів та збільшення капіталу за підсумками січня — червня 2016 року, а також враховувало динаміку їхнього розвитку у порівнянні з аналогічним періодом 2015р. Відібрані таким чином фіналісти рейтингу потім були оцінені експертним журі.

«Бізнес» — український діловий тижневик, який видається з 1992 року. У своїх щорічних рейтингах видання визначає кращих учасників фінансового ринку країни (цього разу — серед банків і страхових компаній).

За підсумками 2015 року Райффайзен Банк Аваль також був відзначений серед переможців рейтингу «Фінансовий оскар’2015» газети «Бізнес». Зокрема, Володимир Лавренчук, голова правління банку, у черговий раз посів 1 місце в номінації «Банкір року» цього рейтингу, Райффайзен Банк Аваль одержав перемогу в номінації «Аграрний банк» (2 місце).

Банк та його керівництво багаторазово були відзначені виданням і у рейтингах за попередні періоди.