У Райффайзен Банку Аваль діє безстрокова акція збору коштів на допомогу онкохворим дітям | Raiffeisen Bank Aval У Райффайзен Банку Аваль діє безстрокова акція збору коштів на допомогу онкохворим дітям #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У Райффайзен Банку Аваль діє безстрокова акція збору коштів на допомогу онкохворим дітям #11 | Raiffeisen Bank Aval У Райффайзен Банку Аваль діє безстрокова акція збору коштів на допомогу онкохворим дітям #12 | Raiffeisen Bank Aval У Райффайзен Банку Аваль діє безстрокова акція збору коштів на допомогу онкохворим дітям #13 | Raiffeisen Bank Aval У Райффайзен Банку Аваль діє безстрокова акція збору коштів на допомогу онкохворим дітям #14 | Raiffeisen Bank Aval У Райффайзен Банку Аваль діє безстрокова акція збору коштів на допомогу онкохворим дітям #15 | Raiffeisen Bank Aval У Райффайзен Банку Аваль діє безстрокова акція збору коштів на допомогу онкохворим дітям #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
07 Серпня 2017

У Райффайзен Банку Аваль діє безстрокова акція збору коштів на допомогу онкохворим дітям

Київ. 7 серпня. – Вже майже півтора року в Райффайзен Банку Аваль діє безстрокова благодійна акція на підтримку дітей з онкологічними захворюваннями «Допоможи тим, хто цього потребує» у співпраці зі Всеукраїнським благодійним фондом «Запорука».

Ця акція – добровільна ініціатива працівників банку, які на щомісячній основі переказують визначену ними самими суму пожертв на спеціальний рахунок у ВБФ «Запорука», що спрямовуються на закупівлю ліків для хворих на рак дітей із малозабезпечених родин, які проходять лікування в спеціалізованих медичних закладах України.

Протягом липня цього року завдяки підтримці працівників Райффайзен Банку Аваль фінансову допомогу на закупівлю необхідних ліків на загальну суму понад 39353 грн було надано на лікування трьох дітей: Вікторії С., 11 років із Рівненської обл. та Нікіти Г., 1 місяць, із Дніпропетровської обл. (пацієнти Національного інституту раку), а також Сергійка С., 7 років із Полтавської області (лікується у відділі дитячої нейрохірургії Інституту нейрохірургії).  

Крім того, 4140 грн було спрямовано на придбання місячного запасу розчину «Бетадін» для дитячого відділення  Інституту раку, який вкрай необхідний для різних медичних маніпуляцій хворим дітям.

Благодійна акція збору коштів у Райффайзен Банку Аваль на лікування дітей з онкологічними захворюваннями триває і надалі. Отже, ще багато дітей отримають шанс на одужання.