У Райфі провели вебінар із фінансової грамотності до Дня дитини | Raiffeisen Bank Aval У Райфі провели вебінар із фінансової грамотності до Дня дитини #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У Райфі провели вебінар із фінансової грамотності до Дня дитини #11 | Raiffeisen Bank Aval У Райфі провели вебінар із фінансової грамотності до Дня дитини #12 | Raiffeisen Bank Aval У Райфі провели вебінар із фінансової грамотності до Дня дитини #13 | Raiffeisen Bank Aval У Райфі провели вебінар із фінансової грамотності до Дня дитини #14 | Raiffeisen Bank Aval У Райфі провели вебінар із фінансової грамотності до Дня дитини #15 | Raiffeisen Bank Aval У Райфі провели вебінар із фінансової грамотності до Дня дитини #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
04 Червня 2021

У Райфі провели вебінар із фінансової грамотності до Дня дитини

Працівники Райфу 2 червня провели для дітей клієнтів та співробітників банку безкоштовний вебінар із фінансової грамотності на тему: «Як заощадити на мрію?».

Близько 100 дітей та підлітків святкували День дитини із новими знаннями з фінансової грамотності та дізнавалися, як же можна заощадити на мрію. Виявилося, що все не так складно, головне – рахувати свої доходи та витрати.

У святковий день, експерти Райфу не тільки ділилися цікавими лайфхаками заощаджень та грали з дітьми у цікаві ігри, а й дарували призи найактивнішим учасникам, що вже увійшло в традицію цих вебінарів.

Вебінар відбувався за підтримки FUNкартки (це платіжна картка для вашої дитини для розрахунків та навчанню фінансової грамотності).

Teens Academy – проєкт фінансової грамотності для дітей та підлітків, який діє у Райфі з 2015 року. За цей час сотні дітей стали учасниками безкоштовних тренінгів та вебінарів, які допомагають освоїти основи фінансової грамотності, дізнатися про безпечні готівкові та безготівкові розрахунки, розібратися як працює банк тощо.

Незабаром відбудуться нові активності в межах цього проєкту. Аби не пропустити їх – підписуйтеся на сторінки Teens Academy у Facebook та Instagram.

#RaifCare