У Львові Райффайзен Банк Аваль підтримав благодійний концерт на користь дітей із особливими потребами | Raiffeisen Bank Aval У Львові Райффайзен Банк Аваль підтримав благодійний концерт на користь дітей із особливими потребами #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У Львові Райффайзен Банк Аваль підтримав благодійний концерт на користь дітей із особливими потребами #11 | Raiffeisen Bank Aval У Львові Райффайзен Банк Аваль підтримав благодійний концерт на користь дітей із особливими потребами #12 | Raiffeisen Bank Aval У Львові Райффайзен Банк Аваль підтримав благодійний концерт на користь дітей із особливими потребами #13 | Raiffeisen Bank Aval У Львові Райффайзен Банк Аваль підтримав благодійний концерт на користь дітей із особливими потребами #14 | Raiffeisen Bank Aval У Львові Райффайзен Банк Аваль підтримав благодійний концерт на користь дітей із особливими потребами #15 | Raiffeisen Bank Aval У Львові Райффайзен Банк Аваль підтримав благодійний концерт на користь дітей із особливими потребами #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
31 Жовтня 2017

У Львові Райффайзен Банк Аваль підтримав благодійний концерт на користь дітей із особливими потребами

Львів. 31 жовтня. — Райффайзен Банк Аваль надав допомогу на проведення VII Благодійного концерту на підтримку дітей та молоді з особливими потребами центру «Джерело». Захід відбувся на минулому тижні у Львівському національному академічному театрі опери та балету.

Благодійний концерт дав Національний заслужений академічний український народний хор ім. Г.Г. Верьовки: до міста Лева приїхали близько 70 хористів і танцюристів. Спеціальні гості — Василь Попадюк, Наталка Рибка-Пархоменко та Іванка Червінська.

Вихованці «Джерела» теж приготували для всіх гостей танцювально-музичний номер спільно з дитячим хореографічним колективом та яскраві сувеніри, зроблені власноруч.

Метою концерту було зібрати кошти на реалізації навчальних та реабілітаційних програм центру, який щоденно відвідують 170 дітей із особливими потребами дошкільного та шкільного віку.