У Харкові відбувся бізнес-сніданок для клієнтів Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval У Харкові відбувся бізнес-сніданок для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У Харкові відбувся бізнес-сніданок для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval У Харкові відбувся бізнес-сніданок для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval У Харкові відбувся бізнес-сніданок для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval У Харкові відбувся бізнес-сніданок для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval У Харкові відбувся бізнес-сніданок для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval У Харкові відбувся бізнес-сніданок для клієнтів Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
18 Грудня 2019

У Харкові відбувся бізнес-сніданок для клієнтів Райффайзен Банку Аваль

Харків. 18 грудня. ­– Харківська обласна дирекція Райффайзен Банку Аваль провела бізнес-сніданок для корпоративних клієнтів на тему: «Digital-трансформація, інструменти торгового фінансування та податкове перезавантаження у 2020 році».

Учасники зустрічі мали змогу дізнатися про банківські тенденції та інструменти торгового фінансування, тренди цифрової трансформації в Україні та світі. Відбулася також презентація довідника із цифрової трансформації, який у вигляді інфографіки демонструє українські кейси вдалих трансформацій бізнесу. Серед іншого там можна знайти кейс Райффайзен Банку Аваль про роботизацію.

Окремий блок заходу, підготовлений партнером –  юридичною компанією «Арцінгер» (Arzinger) – включав огляд законодавчих ініціатив та нововведень у сферах фінансового моніторингу,  податків, виплат дивідендів.   

Серед спікерів заходу були Оксана Шахова – директор регіональної дирекції Райффайзен Банку Аваль, Станіслав Шум – генеральний директор компанії TOP-Lead, Катерина Шульга, начальник управління торгового фінансування, та Ярослав Боденчук, головний експерт з торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль, а також Денис Сіюшов, адвокат, керівник практики приватних клієнтів адвокатського об’єднання Arzinger.

«Райффайзен Банк Аваль – партнер для щоденного бізнесу. Окрім класичного банкінгу, ми пропонуємо низку додаткових послуг та переваг, і ми щасливі сьогодні організувати таку гарну подію з цікавими спікерами для наших клієнтів, адже подібні зустрічі допомагають нам краще розуміти потреби та бажання українського та міжнародного бізнесу», – зазначила Оксана Шахова.

Під час неформального спілкування учасники мали змогу обмінятися досвідом, отримати консультації за різними напрямками банківського обслуговування.

Отримати консультацію про інструменти торгового фінансування можна в Управлінні торгового фінансування АТ «Райффайзен Банк Аваль»: [email protected] або за номерами телефонів: (044) 495-41-23, (044) 495-42-11.