У Харкові Райффайзен Банк Аваль став партнером країни професій для дітей | Raiffeisen Bank Aval У Харкові Райффайзен Банк Аваль став партнером країни професій для дітей #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У Харкові Райффайзен Банк Аваль став партнером країни професій для дітей #11 | Raiffeisen Bank Aval У Харкові Райффайзен Банк Аваль став партнером країни професій для дітей #12 | Raiffeisen Bank Aval У Харкові Райффайзен Банк Аваль став партнером країни професій для дітей #13 | Raiffeisen Bank Aval У Харкові Райффайзен Банк Аваль став партнером країни професій для дітей #14 | Raiffeisen Bank Aval У Харкові Райффайзен Банк Аваль став партнером країни професій для дітей #15 | Raiffeisen Bank Aval У Харкові Райффайзен Банк Аваль став партнером країни професій для дітей #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Червня 2017

У Харкові Райффайзен Банк Аваль став партнером країни професій для дітей

Харків. 12 червня. — Харківська обласна дирекція Райффайзен Банку Аваль стала партнером «Франсильванії» — проекту дитячого та сімейного дозвілля в форматі edutainment (навчання в ігровій формі).

«Франсильванія» — перша та єдина у Харкові інтерактивна країна професій і захоплень для дітей і підлітків від 2 до 16 років, відкрита в ТРЦ «Французький бульвар». Вона складається із тематичних локацій реальних та успішних компаній, які представлені магазинами, фабриками, салонами тощо. Тут в ігровій формі діти знайомляться з різними професіями — на території країни професій розміщено 60 тематичних зон, представлено 100 різних професій та задіяно 70 професійних наставників.

Райффайзен Банк Аваль представляє відвідувачам локацію «Банк». На її території розміщено касовий зал, монетний двір та приміщення з сейфами, де діти можуть ознайомитися з професіями касира, інкасатора, менеджера, а також мінцмейстера (знайомить із історією та процесом створення монети). Для відвідувачів наставники проводять також майстер-класи за темами:

 історія виникнення грошей (Давня Русь);

 історія платіжних карток (електронні гроші);

 кредит та його історія;

 монети та їх види;

 перші банки.

Райффайзен Банк Аваль сподівається, що участь у даному проекті сприятиме підготовці дітей та підлітків до дорослого життя, розумного ставлення до фінансів та допоможе у виборі професії.