У Харківській ОД Райффайзен Банку Аваль триває співпраця за Програмою розширення підприємницьких і лідерських можливостей для жінок | Raiffeisen Bank Aval У Харківській ОД Райффайзен Банку Аваль триває співпраця за Програмою розширення підприємницьких і лідерських можливостей для жінок #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У Харківській ОД Райффайзен Банку Аваль триває співпраця за Програмою розширення підприємницьких і лідерських можливостей для жінок #11 | Raiffeisen Bank Aval У Харківській ОД Райффайзен Банку Аваль триває співпраця за Програмою розширення підприємницьких і лідерських можливостей для жінок #12 | Raiffeisen Bank Aval У Харківській ОД Райффайзен Банку Аваль триває співпраця за Програмою розширення підприємницьких і лідерських можливостей для жінок #13 | Raiffeisen Bank Aval У Харківській ОД Райффайзен Банку Аваль триває співпраця за Програмою розширення підприємницьких і лідерських можливостей для жінок #14 | Raiffeisen Bank Aval У Харківській ОД Райффайзен Банку Аваль триває співпраця за Програмою розширення підприємницьких і лідерських можливостей для жінок #15 | Raiffeisen Bank Aval У Харківській ОД Райффайзен Банку Аваль триває співпраця за Програмою розширення підприємницьких і лідерських можливостей для жінок #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
18 Червня 2015

У Харківській ОД Райффайзен Банку Аваль триває співпраця за Програмою розширення підприємницьких і лідерських можливостей для жінок

Харків. 18 червня. — Харківська обласна дирекція Райффайзен Банку Аваль співпрацює із громадською організацією "Агенція змін «Перспектива» за Програмою розширення підприємницьких і лідерських можливостей для жінок".

Учасниками тренінгів, передбачених цим проектом та проведених в офісах Харківської ОД банку, стали понад 170 жінок. Співробітники Райффайзен Банку Аваль розповіли слухачам про банківські продукти для малого і середнього бізнесу, послуги еквайрингу, критерії прийняття банком рішення щодо надання кредиту, види овердрафту та комплексні рішення для бізнесу тощо.

Програма виконується в Україні на замовлення Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у співпраці з місцевими партнерами. У Харківській області вона реалізується Громадською організацією "Агенція змін «Перспектива».

Програму спрямовано на надання можливості жінкам, які займаються малим та середнім бізнесом, отримати знання і навички з ефективного управління бізнесом, розуміння ринку і продажів, прийняття фінансових рішень в управлінні малим бізнесом, правової захищеності бізнесу тощо.

До жовтня 2015 року у Харківській ОД Райффайзен Банку Аваль планується провести ще 8 тренінгів, до участі в яких будуть залучені близько 200 жінок.