The Banker відзначив РБІ як «Банк року в Центральній та Східній Європі» | Raiffeisen Bank Aval The Banker відзначив РБІ як «Банк року в Центральній та Східній Європі» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
The Banker відзначив РБІ як «Банк року в Центральній та Східній Європі» #11 | Raiffeisen Bank Aval The Banker відзначив РБІ як «Банк року в Центральній та Східній Європі» #12 | Raiffeisen Bank Aval The Banker відзначив РБІ як «Банк року в Центральній та Східній Європі» #13 | Raiffeisen Bank Aval The Banker відзначив РБІ як «Банк року в Центральній та Східній Європі» #14 | Raiffeisen Bank Aval The Banker відзначив РБІ як «Банк року в Центральній та Східній Європі» #15 | Raiffeisen Bank Aval The Banker відзначив РБІ як «Банк року в Центральній та Східній Європі» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
09 Грудня 2016

The Banker відзначив РБІ як «Банк року в Центральній та Східній Європі»

Відень. 9 грудня

•РБІ вдев’яте отримав престижну нагороду від журналу Financial Times

•Банкам мережі РБІ в Білорусі, Боснії і Герцеговині, Болгарії, Румунії та Словаччині також присвоєно звання кращих банків 2016 року на місцевих ринках

 

Журнал The Banker видавничого дому Financial Times нагородив Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБІ) як «Банк 2016 року в Центральній та Східній Європі».  Цей відомий журнал вручив РБІ таку престижну нагороду для регіону Центральної та Східної Європи уже дев’ятий раз.  Крім того, п’яти його дочірнім банкам присвоєно звання «Банк року» у відповідних країнах. 

 

«Я задоволений цими нагородами, адже The Banker відзначає правильну стратегічну орієнтацію, гарне позиціонування на ринку та хороші результати діяльності РБІ, а також його широкий спектр продуктів і послуг для роздрібних та корпоративних клієнтів у 14 країнах Центральної та Східної Європи», – сказав голова правління РБІ Карл Севельда. «Цими нагородами журі The Banker також оцінило високий професіоналізм, відданість справі й видатні досягнення наших працівників. За це – моя щира подяка колегам в усіх банках Групи РБІ», – додав він.

 

Банки мережі РБІ в Білорусі, Боснії і Герцеговині, Болгарії, Румунії та Словаччині  удостоїлися звання «Банк року» у своїх країнах. Нагороди було вручено під час гала-церемонії 7 грудня у Лондоні.

* * * * *

Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) вважає Австрію, де він є провідним корпоративним та інвестиційним банком, і країни Центральної і Східної Європи своїм домашнім ринком. На 14 ринках у цьому регіоні РБІ управляє широкою мережею дочірніх банків. Крім того, Група охоплює низку компаній, які надають інші фінансові послуги, наприклад, у сферах лізингу, управління активами, придбання та поглинань.

Загалом близько 51 000 працівників банку обслуговують 14,2 млн клієнтів у близько 2600 відділеннях, більшість із яких розташовані у Центральній та Східній Європі.

Райффайзен Банк Інтернаціональ — повністю консолідована дочірня компанія Райффайзен Центральбанк Австрія АГ (РЦБ). РЦБ опосередковано володіє близько 60,7% простих акцій РБІ, решта акцій знаходиться у вільному обігу. Акції РБІ котируються на Віденській фондовій біржі. РЦБ є головним банком найбільшої австрійської банківської Групи Райффайзен та слугує центральним офісом усієї Групи РЦБ, включаючи РБІ.

 

Для отримання детальнішої інформації звертайтеся, будь ласка, до Інгрід Кренн-Діц (Ingrid Krenn-Ditz, +43-1-71 707-6055, [email protected]) або Крістофа Данца (Christof Danz, +43-1-71 707-1930, [email protected])

http://www.rbinternational.com, http://www.rzb.at