Термінал у смартфоні допоможе приймати оплати карткою | Raiffeisen Bank Aval Термінал у смартфоні допоможе приймати оплати карткою #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Термінал у смартфоні допоможе приймати оплати карткою #11 | Raiffeisen Bank Aval Термінал у смартфоні допоможе приймати оплати карткою #12 | Raiffeisen Bank Aval Термінал у смартфоні допоможе приймати оплати карткою #13 | Raiffeisen Bank Aval Термінал у смартфоні допоможе приймати оплати карткою #14 | Raiffeisen Bank Aval Термінал у смартфоні допоможе приймати оплати карткою #15 | Raiffeisen Bank Aval Термінал у смартфоні допоможе приймати оплати карткою #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
08 Квітня 2022

Термінал у смартфоні допоможе приймати оплати карткою

Бізнес клієнти Райффайзен Банку отримали додаткову можливість для проведення безготівкових платежів.

Без додаткового обладнання, потрібен лише смартфон. Без абонентської плати за термінал*.

Приймати оплату платіжними картками бізнес клієнти та ФОП можуть тепер за допомогою мобільного додатку «Термінал в смартфоні» від Райфу, будь-де та у будь-який час.

Як користуватися терміналом у смартфоні?

  1. Укладіть договір з Райфом. Зробити заявку можна онлайн.
  2. Завантажте додаток «Термінал в смартфоні» на свій смартфон та зареєструйтеся у ньому.
  3. Для здійснення платежу відкрийте додаток, введіть суму та попросіть покупця прикласти його безконтактну картку або платіжний пристрій (смартфон чи смарт-годинник із функцією NFC) до задньої панелі вашого телефону.

Після успішної оплати ви зможете відправити електронний чек на e-mail свого покупця або передати чек через QR-код, що з’явиться на екрані вашого мобільного.

Безготівкові платежі стають ще доступнішими. Користуйтеся ними для своїх безпечних та зручних щоденних розрахунків.

* Для даної послуги необхідно мати телефон з ОС Android не нижче версії 8.0 з протоколом NFC.

Клієнт не сплачує абонентську плату за термінал, тільки комісію від кожної транзакції у рощмірі 1,8% (до 30 квітня діє тариф 0,00%).

#Разом_з_Україною